Reklama

Reklama

Důvod k zabití

  • Česko Důvod zabít (více)

Obsahy(1)

Jeden podivínský policista se snaží vyřešit brutální vraždu, avšak sám se stává obětí nebezpečné sexuální posedlosti. Drama Důvod k zabití v sobě v jistém smyslu spojuje thrillery Osudová přitažlivost a Základní instinkt. Pohledný policejní detektiv (Michael Madsen) v něm vyšetřuje brutální vraždu realitního magnáta, do níž je zapletena tajemná žena (Laura Johnson) s obsesivními sexuálními sklony. Policista se do ní zamiluje a brzy stává obětí její sexuální náruživosti, jejíž detaily jsou různým způsobem zobrazeny v upravené a neupravené verzi tohoto snímku. Film se také objevil pod názvem Fatální instinkt (Fatal Instinct), ten by však neměl být zaměňován s krimi komedií stejného jména z roku 1993, kterou režíroval Carl Reiner. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět toho nedodělka co psal obsah k tomuhle filmu ..."stává obětí nebezpečné sexuální posedlosti...." na EPG dokonce bylo napsáno ..stává obětí nebezpečné sexuální obsese..." . A já vůl na tohle zabučení nějakýho fantasmagora uslyšel a celou dobu čekám na nějakou tu sexuální obsesi až najednou čumím na závěrečné titulky. Sexuální posedlost si představuju trošku jinak než 45 sekundovou soulož oblečených lidí ! Scéna vyznívá o to trapněji, že oba vzdychají jako kdyby to byla nějaká extraligová píchačka. To fakt musí bejt rajc jak svině, když má ženská na sobě šaty a kalhotky a chlap jeansy a začne se jebat. Někdo měl tomu panicovi, co tuhle scénu připravoval říci, že tahle groteska vyzní všelijak, jen ne jako sexuální posedlost. Cha, tady v obsahu se ještě píše - "stává obětí její sexuální náruživosti" prej sexuální náruživost, pcháá, to by pak takovej králík musel bejt uplná sexuální mašina. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Megavysoké účesy, ultraumělé ženštiny, nevkusné oblečení - jo to byl začátek 90. let. Film by možná dosahoval průměru, kdyby každá "jakštakš" se rozvíjející scéna nebyla ukončena v tu chvíli nesmyslným střihem. Ten samozřejmě zabraňuje morální zkáze čistého diváctva, ale co si budeme namlouvat, dneska už je mimo mísu... :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama