Reklama

Reklama

Loop 7-kaime no akujaku reidžó wa, moto tekikoku de džijúkimama na hanajome seikacu o mankicu suru

(seriál)
  • Japonsko Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuukimama na Hanayome Seikatsu o Mankitsu Suru (více)
Trailer 4

Epizody(12)

Obsahy(1)

Rishe Irmgard Weitzner, dcera vévody, má tajemství: zemřela ve věku 20 let a vrátila se do okamžiku před pěti lety, kdy bylo zrušeno její zasnoubení s princem. Tuto časovou smyčku zažila již šestkrát a těch pět let prožila pokaždé jinak, jako obchodník, lékař, služebná, rytíř a další. Nyní, při své sedmé jízdě, je rozhodnutá dožít se stáří a strávit ho odpočinkem. Ale ve chvíli, kdy s tímto rozhodnutím v srdci uprchne z hradu, narazí na nechvalně krutého korunního prince konkurenčního království Arnolda Heina. Náhodou je to on, kdo ji zabil během posledního jejího života, ale nyní se zdá, že si ji oblíbil... a žádá ji, aby se stala jeho ženou. Aby tedy Rishe zůstala naživu a zabránila válce, musí využít své předchozí zkušenosti a pokusit se přežít jako manželka korunního prince nepřátelského národa. (gumbo)

(více)

Recenze uživatele gumbo k tomuto seriálu (2)

Loop 7-kaime no akujaku reidžó wa, moto tekikoku de džijúkimama na hanajome seikacu o mankicu suru (2024) 

Krásný reprezentant shoujo žánru, který je o něco dospělejší než bývá zvykem. To že naše hrdinka má hromadu zkušeností jí vymaňuje ze škatulky slabé bezmocné princezny, která musí překonávat různá nebezpečenství. Naše hrdinka na to jde s intelektem, znalostmi a empatií a to je mi hodně sympatické. Vlastně tak ale nemusí řešit moc těžké potíže a jediným a zásadním co musí rozlousknou je srdce jejího budoucího manžela. Díky tomu tu máme celkem neotřelou romantiku, které přináší spoustu jiskrných romantickým momentů. Bohužel s ní souvisí hlavní nedostatek který tam vidím a tím je až přílišná stydlivost naší představitelky, jež tak úplně nesedí k jejímu dalšímu vystupování a ani k tomu, že mentálně (díky všem těm předchozím inkarnacím) by jí mělo být už nějakých 50 let. Jenže ona se v "intimních" momentech chová jako by jí bylo 14. Ale to je holt věc která k tomuhle žánru patří a asi by úplně nesedělo, aby v díle určeném pro děvčata kolem 12 let, byla hrdinka se kterou by se nemohly ztotožnit. Graficky je to mírný nadprůměr, ale nečekejte žádné orgie, přeci jenom většina scén jsou statické konverzační momenty a tam toho moc nevykouzlíte. Hudba je dobrá, tak nějak pasující k tomu co sledujeme. Takže příjemná věc, která dobře čerpá z vynikající předlohy a kde určitě doufám v pokračování, ačkoliv to není úplně žánr, který bych vyhledával. 75% ()

Wataši o korošita konjakuša (2024) (E01) 

Samozřejmě v každé sezóně nemůže chybět jedno shoujo s "odmítnutou princeznou". Tentokrát zde máme dívku, která díky několikerým inkarnacím dokázal získat sebevědomí a schopnosti, což by mohlo být osvěžující v té záplavě jednorozměrných hrdinek (milé naivky či nekompromisní zlodušky), které nabízí konkurence. V rámci žánru je předloha určitě nadprůměr, tak by adaptace snad nemusela dopadnou zle. Ikdyž nejsem fanoušek žánru, tak tomu dám šanci. 70% ()

Reklama

Reklama