Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nehoda na palubě Mezinárodní vesmírné stanice se stává bojem o přežití. (Apple TV+)

Recenze (6)

Miyamoto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

One-woman show zatím perfektní Noomi Rapace jakožto matka od rodiny a kosmonautka zároveň. Máme tady katastrofu na ISS, vedení NASA a Roskosmosu, kteří ví něco o tajemném výzkumném projektu a taky Noomi na Zemi, kde odjíždí s dcerou na horskou chatu a tam to taky nepůsobí úplně normálně... Celkově zatím 4*, mysteriózní sci-fi podobné jako Infiniti (seriál) (2022) , ale zatím méně akční, zato s větším rozpočtem a scénami přímo ve vesmíru. Prozatím bych určitě doporučil. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1) zase křečovitě tabulkové 2) vůbec nevidím náznak konceptu (o čem že to vlastně je?) 3) posledních pět minut to komplet zabilo. Jestli mě druhá epizoda nezasype vysvětlujícími informacemi, snížím zpětně hodnocení. ()

Reklama

Hugho 

všechny recenze uživatele

Nečakane inteligentne spravený mysteriózno-psychologický sci-fi seriál, ktorý dosť sofistikovane prenáša mysterióznu zložku filmu z obrazovky aj do Vašej hlavy, keď si sám divák začne skladať detaily do svojej vlastnej hypotézy o čo tam ide. Pochvala za určitú žánrovú nevyhranenosť, takže divák nevie vopred predpovedať, kam dej bude smerovať a nezačne sa nudiť. Zvlášť vhodné pre znalcov žánru (s aspoň základnou znalosťou kvantovej fyziky), ktorí nečakajú len generickú escape akciu. Pri sledovaní ma napadlo pár titulov, z ktorých možno tvorcovia čerpali inšpiráciu - Gravitácia, Jakubov rebrík, Žiarenie a ďalšie. Už aby tu boli ďalšie diely. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noomi sledujem uz od 2009-teho, ked som ju videl v originali vyborneho Man som hattar kvinnor podla kniznej predlohy Stieg-a Larsson-a. Preto som si nemohol nechat ujst ani tento sci-fi pocin. :) Dianie na ISS i krizova situacia pomerne standard. Mystery stranka experimentu a i "halucinacie" tomu dodavaju urcitu atmosferu a i prelinanie dvoch casovych liniii sice napoveda, ale nechava toho strasne vela na divaka, a ze je z toho casto len chaos. Opatrny priemer, cakal som viac. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama