Reklama

Reklama

Premiantka

Trailer 1

Obsahy(1)

Talentovaná spisovatelka (Jenna Ortega) dostává od svého charismatického profesora (Martin Freeman) úkol, který je náhle oba zaplete do složité sítě vášní a intrik. Zatímco veškeré hranice postupně mizí, profesor a jeho žákyně se musí postavit svým nejtemnějším stránkám. (Donart Film)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborný Martin Freeman a to je asi tak všetko. Bartlett nie je ani kontroverzná, ani nemá cit pre atmosféru a väčšina dialógov pôsobí divadelne a neprirodzene. Absolútne nevyužíva prostredie a neprebúdza morálne a etické otázky, ako by sa ohľadom takéhoto diela žiadalo. Je to výsek zo života postáv, z ktorých žiadna nemá dostatočnú hĺbku. Štve ma to, lebo potenciál to malo. Takto je to bez čohokoľvek čo by to robilo špecifickým. Dokonca aj vo filmografií Ortegy a Freemana je to len drobná vlnka, ktorá zase zmizne a všimne si ju len málokto. Oceňujem len to, že to nebolo nudné. Len strašne šedé. Bez akejkoľvek emocionálnej farby. ()

Fungore 

všechny recenze uživatele

Jenna Ortega je pravděpodobně hlavní důvod, proč si většina z nás film pustí. Začátek je poetický s příjemným prostředím venkova, vizuálně dokáže zaujmout a hudba to hezky dokresluje. Pak přijdou intelektuální konverzace o literatuře a začne se rozvíjet vztah mezi nadanou studentkou Ortegou a učitelem Freemanem (nedoceněným spisovatelem, který zanevřel na psaní). Do té doby film vlastně celkem zabaví. Později se však děj začne ubírat směrem, který jistým způsobem pohřbil potenciál filmu, a nakonec finále tak nějak vyšumělo do prázdna. Pokud očekáváte nějaké sexy scény, tak je zde nenajdete. Budete se muset spokojit s Ortegy kukučem, který samozřejmě využít umí, a že hraje přesvědčivě, to snad ani nemusím zmiňovat. Co mi ale nesedlo, byl Freeman. Do role nudného učitele zapadá, ale svým zjevem mi nesedl do samotné chemie hlavních postav, která by tady měla být hlavní prioritou. Nemohu říct, že by se o to nesnažil, herec je to zkušený, ale často jsem si říkal, že bych si tam představoval někoho charismatičtějšího. Scény sexuálního podtextu jsou podivné, ale ve výsledku se tam vlastně stejně skoro nic nestane. Je to taková jednohubka spíše pro dámy na nudné nedělní odpoledne, která neurazí, ale zároveň nic moc nepředá. ()

Reklama

Lolos 

všechny recenze uživatele

Martin Freeman se vydal na cestu sebepoškozování. To mi neříkejte, že musí brát takové sračkoidní role, aby zaplatil za plyn a elektriku? Martine, seš v pohodě??? Vsadím celých pět korun, že ten scénář byl původně nějaká povídka na fanfiction.net. „I can paper-mache you with cum and money.“ Tato věta mě odpálila do jiné galaxie. Ge-ni-ál-ní! Přiznávám, že jsem se chvílema přistihla, jak si ty debilní dialogy zvrhle užívám. To musel být nějaký stihomam. A teď si jdu kleknout k posteli a prosit Boha o odpuštění. Amen. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, když jsem zjistil, že Miller's Girl existuje, nečekal jsem žádnou specialitku, nic co by mi mohlo čistě teoreticky utkvět v hlavě na delší dobu. Jenna mi sice dávala velkou naději, to ano, ale celkový nápad láska učitele + studentky mi přišla už zbytečně ohraná. Taková, že už by prostě nemohla být zajímavá. A je také naprostá pravda, že Jenna Ortega i Martin Freeman hráli výborně, tak jaksi příjemně a skvěle koukatelně. Stejně se však nedalo nepočítat se zdejšími hodnoceními, které jasně mluví za to, že se nejedná o snímek pro každého. Pokud čekáte komediální romantiku, jako vystřiženou z typického Netflix filmu, budete zklamáni. Zde jsou všechny postavy hluboko v prdeli se vším čemu obětovaly značnou část celého svého života a je naprostá hrůza je tak vidět, i přesto, že si za to samozřejmě můžou naprosto samy. Nicméně, podtrženo sečteno, tenhle snímek s Jennou v roli talentované nadějné spisovatelky si u mě vyvařil 4 z 5 hvězd, protože se mi to prostě líbilo. Bylo to příjemné na koukání, s nice postavami a paradoxně bravurní atmosférou a celkovým nádechem. Zklamán nejsem ani trochu. 4/5 ()

natalie15 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhala medzi 3 a 4 hviezdami, ale nakoniec som sa rozhodla pre 3. Čo sa mi na filme páčilo najviac bola vzájomná chémia medzi Martinom Freemanom a Jennou Ortegou. To bolo ozaj uveriteľné a dobre zahrané. Takisto vizuál to má krásny, priam podmanivý. Avšak dej je veľmi jednoduchý, vedľajšie postavy sú väčšinou nezáživné a koniec tiež mohol byť lepší. Takže lepšie 3 * a 65%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Hlavné natáčanie prebehlo v Cartersville v štáte Georgia v septembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama