Uncle
Austrálie, 1996, 4 min
Adam ElliotHrají:
William McInnesPlakáty
Renton
Scénář: Adam Benjamin Elliot(9.5.2009)
Flipper
Best in life is simple things Elliotově rozprávanie o jeho strýkovi, ku ktorému život nebol veľmi zhovievavý, nás zavedie do sveta plného melanchólie a smútku. najprv mu zomrie žena, potom jeho obľúbená čivava, až sa s toho psychicky zrúti a zomiéra v blázinci. Smutné, ale veľkou dávkou svojskej filozofie.(6.11.2008)
swamp
První díl trilogie Adama Benjamina Elliota. Hořký příběh o strýčkovi, který si už neumí užívat maličkostí v životě.. potěší alespoň ten lehce nasládlý smířlivý konec. "We can understand life backwards, but we have to live it forwards."(2.10.2009)
jojinecko
"We can understand life backwards, but we have to live it forwards"(12.2.2006)
-Ravee-
"Life can be only understood backwards but we have to live it forwards".. Jen málo tvůrců dokáže vytvořit tak hořké životní příběhy jako Adam Elliot, který to navíc zvládá s plastelínou..(5.12.2010)
eye candy
docela smutné vzpomínání synovce na svého osamělého a excentrického strýčka. Ne zrovna typická komedie(1.11.2006)
PauloZ
Velice pěkně povyprávěný tvrdý příběh a taktéž krásně zpracované.(26.1.2010)
Oogi
Zajímavé. Film působí komplexně, ve většině záběrů končí pozadí v černé barvě a do toho všeho se míchá podivný příběh pana vypravěče. Ve zkratce: R.I.P. Reg(23.10.2010)
Ziralka
Doufám, že Adam Elliot bude tvořit dál, jeho kráťasy jsou super, líbí se mi styl vyprávění i jeho melancholický pohled na život. Mary a Max patří mezi mé nej, snad budou následovat další filmy.(15.3.2012)
in_deed
K videni zde: http://www.youtube.com/watch?v=w_nEbpauGVw(28.3.2010)
Mr.Flibble
Zhlédnout můžete tady.(3.9.2006)
Queendom
"You know, life can only be understood backwards. But we have to live it forward."(29.1.2011)