Reklama

Reklama

Zvířecí zuřivost

  • Itálie Rage, furia primitiva (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláci Sam a Frank sú novinármi školského časopisu. Aby odhalili tajné pokusy na zvieratách, vlámu sa do miestneho laboratória. Objavia opicu, ktorá je po sérii nepodarených injekcií veľmi agresívna a poraní Franka.
Nebezpečná zvieracia zúrivosť začala svoj prenos na ľudí... (helljahve)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Primal rage je klasika z konce osmdesátých let, která si v žádném případě na nic nehraje a celkem solidně baví. Odlehčená zábava s ultra jednoduchým dějem začíná u kousnutí roztomilé opičky a následným přenosem infekce zuřivosti na člověka. Samozřejmě zanedlouho ona infikovaná osoba pohryže další a ta zase další... A to už tu máme celkem pěknou skupinku tuze moc nasraných lidiček. Jak jsem říkal. Jednoduchá zábava bez větších kopanců s únosnosnou mezí nelogičnosti, ucházejícími akčními momenty, s celkem povedeným makeupem nakažených, samozřejmě tu najdeme i mladý ječící puberťáky a taková ta dobrá nálada starších béček, na kterou prostě nedám dopustit je cítit každou minutou. Jako oddychovku mohu jen doporučit. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Italské horory pokud člověk nehledá, tak se k nim málo kdy dostane, ale jsou docela lehce sehnatelné a kolikrát kvalitnější jak americké. Námět mě nepřekvapil vůbec a není něčím extra zajímavý. Opice v laboratoři pokouše studenta a ten získá zuřivost a kouše se dále a dále. Naštěstí je film natočen celkem v pohodě natočen, tak se to i užít. 50% ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Na VHS jako Zvířecí zuřivost. Novinář se vloupe do laboratoře, kde ho pokouše rozběsnělá opice a nakazí ho zuřivostí. Ten pak ještě kousne studentku a ta zas pokouše partičku grázlů. Takže všichni pak běhají a zabíjejí...mě se zrovna tenhle horor docela líbil, lepší než béčka co se natáčí dnes. Pěkně zpracované. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I tahle zapomenutá osmdesátka kolovala v našich půjčovnách, tehdy jako Zvířecí zuřivost. V ní laboratorní pavián pokouše zvídavého mladíka, kterého nakazí smrtelnou nemocí. Jeho rána mokvá, kůže se mění k nepoznání a zvyšuje se jeho animální agrese. Každá podrásaná nebo pokousaná oběť se navíc mění ve stejnou zuřivou bestii... Není to však žádné terno. Teen ksichty jsou koukatelný a děj odsejpá celkem svižně, masky jsou na tom ale znatelně hůř, a pokud budete čekat závěrečný masakr na školním plese, nedočkáte se. Takže spíš průměr. Režie: Vittorio Rambaldi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typická osmdesátková záležitost se všemi znaky nejen italského hororu - dlouhovlasé děvečky, ale nahota kupodivu chybí, hudba, kdy vedle průměrné středního proudu zazní i metal, a samozřejmě klasika od Simonettiho, krev a kupa znetvořených mrtvol. Stačí jedno kousnutí infikovanou opicí a chudáka ovládnou nekontrolovatelná zuřivost a síla. Ta má blíže ke vzteklině, než zombie filmům. Oběť se ale pomalu mění v monstrum, kdy nechybí trhající se kůže na obličeji doprovázená rudými výstřiky. Samozřejmě speciální efekty, jež měl na svědomí mistr Carlo Rambaldi, a krvavé masky jsou tím nejlepším. Ale i příběh má smysl, a jakmile se rozjede, nezastaví se až do rozkošného konce se zavlažovacím rozstřikovačem. Za pozornost stojí také bizarní a nápadité masky účastníků halloweenského večírku a jejich vtipné využití během mordů - oběšenec či postava s obličeji a vodovodními kohoutky vyloženě potěšili. Děkuji Ratchetce za tip na titulky. p.s. jen ve filmu hráli jiní herci, než jsou uvedeni zde v přehledu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama