Reklama

Reklama

Ten, co slaví každý den

Trailer

Obsahy(1)

Na pozadí příběhu jednoho z nejvýznamnějších extrémních sportovců v historii České republiky Michala Marošiho natočil režisér Martin Vrbický celovečerní dokument o osudu celé generace lidí, která upsala život horským kolům a dalším extrémním sportům. Před kamerou se tak vystřídaly legendy jako jsou Tomáš Slavík, Michal Prokop, Eva Adamczyková nebo Kanaďané Richie Schley a Brett Tippie. Film není pouze portrétem člověka, který stál nesčetněkrát na hraně mezi životem a smrtí, ale zároveň odráží jeho snahu skloubit rodinný život s životem vrcholového sportovce. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

charles3 

všechny recenze uživatele

O hlavním protagonistovi filmu jsem předtím asi v životě neslyšel a podobné sportovní aktivity mě naprosto míjejí, přesto mě film dokázal strhnout, zaujmout a bavit. Podobně jako předtím podobně laděný snímek o našich skejťácích v počátcích tohoto "sportu" u nás (King Skate). Kromě kaskadérských výkonů bikerů mě zaujala i obrazová kvalita použitých záběrů a výběr hudebního doprovodu, stejně jako slovenská píseň provázející závěrečné titulky. Potěšila i střídmá stopáž, jen o několik minut překračující hranici celovečerního filmu. Poctivé ****. První komentář zde. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

S cyklistikou jsem začal koncem 90. let a sledovat závodní frmol ještě později. Prakticky je pro mne větší hvězdou Tomáš Slavík než Michal Maroši. Ale rozhodně Marošiho příběh skvěle funguje jako průvodce začátky závodů na horských kolech. Žádný trénink, žádná technika, žádný strach... nějak to dopadne. O Michalovi mluví ostatní, není to žádný pomník, ale rychlý a svižně střihaný dokument, který uteče, aniž by divák dostal šanci se začít nudit. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Moje děvče je tak trochu blázen do bajkování a tak mě vytáhlo na tenhle dokument. A fajn to bylo, žádné pohmožděniny ani trhliny, nic jsem si nezlomil ani neutrhl a dobře se bavil. Tohle bajkování si nechám líbit. ()

Galerie (21)

Související novinky

Reklama

Reklama