Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná přestřelka ve skladišti rázem ukončí slibně rozjetý obchod s drogami. Když se dým rozplyne, jsou neznámo kde nejen drogy, ale také peníze. Hlavě losangeleské Yakuzy Kenjimu Ryujinovi je jasné, že pokud ztracené zboží bleskově neobjeví, je mrtvým mužem. Náročným úkolem proto pověří svého hlavního popravčího Damota, jenž se okamžitě pustí do akce. Jeho prvním cílem se stává největší a nejobávanější losangeleský drogový bos Bronson. Jenže vyřizování účtů mezi zločinci se během následné automobilové honičky ulicemi Los Angeles změní v tragédii, když jedna kulka omylem zasáhne policejního detektiva, který zanedlouho zemře. Jeho parťák nechce čekat na zdlouhavé policejní vyšetřování, a proto se do případu pustí na vlastní pěst. Ovšem aby mohl zakročit na správném místě, musí nejprve zjistit, kdo je za střelbu na ulici i ve skladišti odpovědný. Skutečně může za přítelovu smrt Damoto? Anebo někdo neznámý, kdo stojí v pozadí a pouze tahá nitky? A kdo se vlastně snaží rozpoutat drogovou válku v Los Angeles? Bronson? Kenji Ryujin? Detektiv Richard Fox brzy pozná, že nejprve musí zastavit profesionálního zabijáka Damota, aby se mohl dostat zase o kousek dál. Avšak ten je na svého soupeře již připraven... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovej mini akčňák s celkem solidním machříkem Gary Danielsem, kterej tam občas předvede hodně slušný akce a párádní komba, mezi jeho specilaitky patří hlavně kopy všehodruhu, jenže film bohužel nevložil všechno do jeho bojovýho potenciálu a radši se zaměřil na příběh o pomstě a tim šel celej film do hajzlu, fakt děsná nuda A Daniels ne a ne někoho pořádně skopat a konec byl trapárna, krom toho dabing byl fakt šílenej, ty asiati mluvili jak retardi ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je to hodně blbý béčko, ale zase, že by muselo bejt v černý barvě, tak až tak tragicky bych to neviděl. Gary se tu aspoň slušně předvedl v bitkách s tím, že ta úvodní bojová sekvence, ve které předvede i některé svoje typické trademarky se mi asi líbila nejvíc. Zbytek je už vesměs těžce průměrný kousek o pomstě, ale Gary jako můj oblíbenec to bez problému utáhne. Takže ve finále filmek co neurazí ani nenadchne.50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +ty souboje byly dobrý -neznámí a slabí herci i hlavní hrdina, céčkové zpracování/// No jo, tak to dopadne když si amící hrajou na mafiány. Divím se, že do filmu vůbec sehnali nějaký herce, kteří se aspoň můžou tvářit jako aziaté. Vlastně divím se, že jsem se na tohle díval a že se mi to aji docela líbilo. Teda jakože blbost to byla. Blabost céčkovejch rozměrů a tvaru, jakých jsme výdávali v 80tých letech. Nemůžu si však pomoct, ono to nakonec začalo být zajímavé. Teda hlavně to jak to ty postavy měli mezi sebou pomíchané. Já jsem zlej mafián, já jsem taky zlej mafián. A já jsem americkej zlej mafián. A já jsem americkej polda a kterej z vás mi zabil parťáka?!/// Celkem 50%/// ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Béčko s fajn atmosférou, s Garym Danielsem, kterej nezapomíná něco předvést. Příběh sice nijak neoslní, ale ta akce, honičky a výbuchy za to stojí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dej je béčková nudná patlanina v ktorej USA policajti naháňajú japonských drogových dílerov. Vo filme sa príliš kecá na úkor akcie. Prestrelky sú dosť statické a nezaujímavé, naháňačka mimo jedného pekného výbuchu toho tiež veľa neponúkne, takže tú jednu hviezdičku dávam jedine za bitky v ktorých sa predvedie Gary Daniels. Hlavne v tej prvej ukáže niekoľko skvelých kombinácií tvrdých kontaktných kopov. Kondičku mal stále skvelú. Škoda ho na takýto shit. 2/10. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Céčkový vývar těch nejhloupějších klišé znásobený mimořádně nesympatickým představitelem hlavního hrdiny (detektiv Fox) je stejný jako prostitutky, jimiž se obklopuje vrchní japonský záporák- umělý, afektovaný a ne a ne být hotový. ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

No... představovala bych si to asi takhle - scénáristovi nabídli nějaký prachy za nějaký scénář - on ale nic nevypotil (protože celou dobu chlastal), takže když jel v dojednaný den tvůrcům ukázat své výsledky ještě s mírnou opičkou na zádech a zastavil na červenou na křižovatce, tak mu ty 3 minuty bohatě stačily, aby vypotil tenhle shit. Kamera měla tak "nečekané" a hlavně plánovité záběry, že jsem si říkala "tak, teď tam bude záběr na to..." a ono jo. Herci měli text tak naučený a byli tak "přesvědčiví", že jsem jim nevěřila ani nos mezi očima a hlášky typu "Je v klidu... je to Yakuza - Japonská mafie!" "Jak to víš?" "Já už to viděl." mě opravdu spolehlivě rozesmály. No takže sumasumárum - jdu hledat ten naprosto ztracený čas strávený u takovéhle koniny, která si nezaslouží lepší hodnocení, než to "odpadkové":-) ()

Reklama

Reklama