Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři svérázní studenti Derek, Jones a Travis se rozhodli zpracovat pro svou závěrečnou ročníkovou práci zdánlivě nevinný projekt: Jak vznikají a jak se šíří pomluvy? Ale to první, co pro svou práci potřebovali, byla právě ona fáma. A tak jedné noci, když spatřili v jednom klubu v objetí Beaua a Naomi, dostali ďábelský nápad, že upřímný vztah zamilované dvojice bude sloužit jako základ jejich pomluvy. A pak už bylo dílem okamžiku vypustit vražednou fámu... Naomi, po celém campusu známá svým zásadním odmítáním předmanželského sexu se záhy dozví, že při svém odchodu z nočního klubu byla znásilněna. Ona si však, díky přemíře alkoholu vypitého ten večer, pamatuje pouze to, že odešla se svým přítelem Beauem. A tak vzniká podezření, že byla znásilněna právě Beauem! Přízrak pomluvy obludně narůstá a nedá se zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

lenka69 

všechny recenze uživatele

Od začátku mě to celkem bavilo, při první zápletce sem si byla jistá tím jak to dopadne, ale spletla jsem se. Uznávám, že konec byl možná trošku moc, ale přesto to pro mě byl úžasný zážitek, že naprosto přečkal mé očekávání, takhle překvapit a dokáže málo který film. Na první pohled byla celá zápletka obyčejná jako v milioně jiných filmů, ale náhle se zkomplikovala tak, že jsem chvílema nevěděla čemu mám věřit. Dávám 5 hvězdiček kvůli hereckému obsazení, kvůli tomu, že tu její fingovanou smrt jsem jim naprosto sežrala a také kvůli hudbě která mi k tomu dobře seděla a nesmím zapomenout už zmiňovaný konec který mě dostal svou důvtipností a dokonalou propracovaností. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Podhodnocený film (můžu spekulovat, zda je to kvůli teenage zaměření, nevím). Nápad je totiž dost zajímavý, zápletka se dobře vyvíjí, často nevíte na čem jste, komu máte věřit, na čí straně být. Herci byli zajímavý, škoda, že větší prostor nedostal Joshua Jackson. Musím říct, že závěrečnou pointu jsem odhadl, což je u mě trochu výjimka :D, ale i když bych dal přednost jinému zakončení, pod čtyři jít nemohu. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Fáma...Vše, co slyšíme může být fáma - ať Vám to říká přímo člověk, který to prožil a lehce si to přikrášlil či člověk, který to "slyšel" přímo od zdroje....Pokud to sami neprožijeme - nemůžeme si být jisti, kolik pravdy na dané informaci je. Tenhle film bych povinně pustila všem kolem sebe, jelikož je to tak jednoduché a máme to kolem sebe každý den. Je to jednoduché - je to pouze psychologická hra. Celou dobu mi snímek připomínal další ze skvělých děl a to je Mělký hrob. Jak kvůli postavám, tak i interiérům a tomu, jak bojují se svými "démony". Svědomí, které pak nedá hlavní hrdince spát, strach, neustálé výhružky, podpůrné léky, alkohol, obvinění,...a to všechno kvůli vyřčené informaci, která se nestala... :) Bravo. ()

cross 

všechny recenze uživatele

"Drobná pomluva nemůže nikomu uškodit, ne?" - Přesně to si mysleli hlavní hrdinové filmu a zjistili, jak šaredně se spletli. U tohoto thrilleru se určitě nudit nebudete, protože je opravdu precizně natočen, zahrán a napsán. Když navíc přidáte velkou dávku originality, dostáváme zde opravdu výborný snímek, který si určitě zaslouží vaši pozornost. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem nečekal žádný zázraky, ale nakonec se z toho vyklubal hodně solidní thriller. Ze začátku mi to sice přišlo tak trošku o ničem, ale zápletka se mi zdála celkem zdařile vymyšlená a tak jsem pořád čekal kdy se to začne stáčet k thrilleru, což se začalo dít zhruba po půl hodině a dál už z toho byl opravdu hodně zdařilý film. Trošku mi vadil překombinovaný konec, ale do poslední chvíle jsem zase nevěděl jak to opravdu dopadne a to mi přišlo jak velký plus a nějaká překombinovanost mi nakonec tolik nevadila. Z herců asi nejvíc vyčnívala hlavní trojice James Mardsen, Lena Headey, Norman Reedus, kolem nich se ostatně točil skoro celej film a zvládli to opravdu výborně. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama