Reklama

Reklama

Baseball Bugs

Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1946, 7 min

Obsahy(1)

Na baseballovom zápase medzi Gashouse Gorillas a Tea-Totallers je zajac Bugs nútený hrať na všetkých pozíciách proti tvrdým Gorillas. Ich svaly však pre Bugsovu vynaliezavosť, schopnosti nadhadzovača a humorný prístup nepredstavujú žiadny problém. (FREEWHEELER)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi pravidelné diváky zápasů Major League Baseball, dokonce ani nemám pernamentku na zápasy San Diego Padres, ale jinak bez problémů rozeznám homerun od catchera. Přes nepochopení nadšení z tohoto podivného sportu nepovažuji výsledek 96:95 za zcela běžný, obsazení všech postů jedním hráčem se mi rovněž nejeví příliš standardním, ale když se může odpálený míček honit taxíkem, autobusem i výtahem, tak to asi bude všechno v pořádku. Hlavně, ať vyhraje ten lepší. Nebo alespoň ten, který chroupá víc mrkve. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Byl by to skvělý animák zcela ve stylu zběsilého a nápaditého Texe Averyho, kdyby měl lepší konec s alespoň nějakou pointou. I tak jde ovšem o jednu z nejlepších Bugsových grotesek. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Posedlost Američanů baseballem asi nikdy nepochopím... i když... nechápu ani, jak někdo může být posedlý sportem... ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Králík Bugs hraje baseball a dokáže vám například že neexistuje žádný homerun, co nejde dohnat.Možná ještě lepší jsou však jeho nadhozy . ()

reich 

všechny recenze uživatele

Předně, jestli existuje nějaký český dabing těchto skvělých animáků, tak se na něj nedívejte... Je to naprostá urážka a bohužel je vidět odfláknutá práce dabérů... Monotónní nezáživné mluvení, které člověka nepotěší... Jinak Bugs na pálce, pravém poli, levém poli a dává na zadek Gorilám, které hrají nečistou hru. Slušný animák 85% ()

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Na baseballovom zápase medzi Gashouse Gorillas a Tea-Totallers je trafený Bugs nútený hrať na všetky pozície proti tvrdým Gorillas. Samozrejme, ich svaly nie sú žiaden problém pre Bugsovú vynaliezavosť, vtip a nadhadzovacie schopnosti. ()

Reklama

Reklama