Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (165)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Road Runner Show, u nás někdy překládáno jako Pták Uličník a Kojot Wilda, je naprostá klasika, která v mých očích předčí i legendárního Bugse Bunnyho. Pro mě je to nejlepší warnerovský animovaný seriál, u kterého se můžu kdykoli bavit, i když mi už není 6 let. Je to o to více fascinující, když každý díl má prakticky stejný princip, tedy že kojot musí chytit ptáka, ať se děje, co se děje, a přesto vždy děj srší originalitou. Pro mne jeden z těch nejlepších kreslených seriálů, na který se vždy rád podívám. Škoda, že v Čechách je dnešní veřejnosti skoro neznámý. Určitě doporučuji všem, kteří se rádi občas pobaví u nějaké té cartoon podívané. ()

gurmanfilmu 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně legendární příběhy o kojotovi a o Mig Mig. V dětství jsem jejich souboje považoval za tak napínavé, že jsem i věřil, že ho kojot jednou dostane. Bohužel se tak nestalo :( . V přeneseném slova smyslu lze brát tyto příběhy, jako příběhy o odhodlanosti nikdy se nevzdát za každou cenu :D . Moje největší pochvala tvůrcům je však za skvělé porušování fyzikálních zákonů :D :D :D ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných dětských seriálů, úzce spjat s našim dětstvím. Ať se kojot snaží jak chce, ať vymyslí jakkoliv rafinovaný plán, na Ptáka uličníka si nikdy nepřijde, až mi ho bylo trochu líto. Tuto skvělou hru na kočku a myš překoná snad jen opravdová kočka a myš v podobě Toma a Jerryho, nebo možná reálné pozorování kočky a myši na živo? :) Rozhodně se však jedná o lepší alternativu Jen počkej zajíci o tom žádných pochyb. 8/10 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější kresleňák ze skupiny Bugs Bunny a spol. A chci nějakou vychytávku od ACME! Chuck Jones je můj nejoblíbenější animátor, důkazem budiž má obliba jeho vize Toma a Jerryho. Možná přehnaně akční, možná přehnaně cartoonovský, ale pekelně zábavný a i nyní dostatečně koukatelný. Poslední větu věnuji kritikům násilí - spousta lidí na tomto seriálu vyrostla (a že tam toho násilí bylo, leč bohužel/naštěstí pták zůstal vždy v celku) a kupodivu se z nás psychopati nestali. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Chcete se doslova udusit smíchy? Tak sežeňte partu kamarádů, vybavte se dostatečnou zásobou piv a začněte pouštět jeden díl za druhým. Dva dokonalí aktéři absurdních honiček, kde se veškeré logické, fyzikální i všechny ostatní zákony spiknou proti charismatickému kojotovi, jehož fantazie dokáže využít k chytání ptáka nejrozmanitější vynálezy tím nejztřeštěnějším způsobem. Nechybí hluboké pády do těch nejhlubších propastí, ani moment překvapení. Mě asi nejvíc dostala scéna, kdy kojot přinese před silnici obrovské plátno, namaluje tam cestu, která je přerušena obrovskou jámou. Pták se přiřítí , proletí plátnem a pokračuje ve svém sprintu. Kojot se jej vydá pronásledovat a spadne do té jámy, kterou tam sám namaloval. Pár lidí by se asi ptalo, čemu se na tom můžu smát, ale pro mě je to jedna velká dokonalost. ()

Galerie (6)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama