Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

francis 

všechny recenze uživatele

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hele, jen počkejme, co to vlastně chtěl vlk udělat zajícovi? Na sežrání měl tolik dílů. … Ale díl, kdy se zachrání z topící se lodi a pak spolu ruku v ruce tančí? Při písni, kde se zpívá: Jenom my dva na celém světě.... Vidím tvoje oči, a že ty taky miluješ jen mě.... ? Takže tu máme macho vlka, který je tak trochu tupec a očividně potřebuje radu téměř v každé situaci, a roztomile hebkého zajíčka, který si ví vždycky rady,,, Herdek, to by se Putinovi nelíbílo, ale tihle dva k sobě prostě pasuíjí! P. S. Nemluvě o paní Prasátkové s jejími čtyřmi podprsenkami, protože paní Prasátková byla ze slušné rodiny, kde se nějaké topless nenosilo! Paní Prasátková - můj morální vzor. SHRNUTÍ: Nejdelší předehra na světě. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl přesně seriál podle mého vkusu a odpovídal mé vrozené inteligenci mých dětských mozkových závitů a jelikož jsme v době socialismu neměli moc šancí se dívat na Toma a Jerryho, tak jsme si oblíbili tuto nesmrtelnou dvojici animovaných zvířecích hrdinů. Vždycky jsem samozřejmě fandil sympatickému vlkovi, kterého pokaždé nedůstojně přechcal ten malej, záškodnickej, vyčůranej a vypelichanej zajíc a do dneška si vzpomínám na nezapomenutelné scénky na poli při kterých hraje perfektní skladba Popcorn od mého nejoblíbenějšího francouzského hudebního skladatele Jeana-Michela Jarreho, který tuto skladbu přebral od americké instrumentální kapely Hot Butter. A také věřím, že mnohými vypečenými kousky, které oba hlavní představitelé předváděly a které někdy zaváněly až  sadismem se nechaly inspirovat mnozí budoucí sérioví vrazi. Jako malej parchant jsem v tom určitě necejtil nějakou tu politickou propagandu a ani nevím jestli v tom nějaká byla, ale na to, že to bylo vysíláno jako večerníček pro malé děti, tak se s tím soudruzi moc nepárali, jelikož to občas i zavánělo hororovým napětím a to, co si dovolili vysílat v bývalém východním bloku pro děti, třeba scénka jak vlk pálí jednu cigaretu za druhou, tak to by v dnešním západním filmovém světě fakt asi neprošlo. A jelikož toho tahleta sovětská zvěř moc nenamluví a akce střídá akci tak se noví tvůrci rozhodli natočit v roce 2005 dva nové díly a dokonce v roce 2021 vypustí do světa další nové díly v nové digitální podobě srozumitelné pro dnešní digitální mládež. Seriál měl obrovský úspěch a vysílal se ve více než stovce zemí světa a zajímavostí je, že jeden z hlavních tvůrců Světozar Rusakov stvořil hlavní postavu vlka podle chlapíka, který ho prý předběhl ve frontě na lístky do kina. Mnozí si taktéž pamatují digihru ve které vlk chytá vajíčka do koše, jejichž rychlost se neustále zrychluje. Zkrátka šťastné vzpomínky z mého dětství mně předurčují k vysokému hodnocení tohoto zábavného počinu a proto dávám bezkonkurenčních 100%. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem odmala milovala- jedna z mých nejranějších (a dodnes nejkrásnějších) vzpomínek je její sledování u babičky v obýváku ještě na černobílé televizi. Pokaždé to stejné napjaté čekání na titulní větu a tak trochu i pošetilá naděje, že tentokrát jí nebude třeba... Té ušaté bestii prostě nešlo fandit a Vlk... Vlk je TAK ZKAŽENÝ! :D <3 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Medvídek, který přinese odměnu zajíci a vlkovi za cyklistický závod, odkazuje na maskota olympijských her v Moskvě 1980. (OJan)
  • V epizodě zazní slavná skladba „Cha-cha-cha, Jamaica“. (sator)
  • V roce 1976 se postavičky vlka a zajíce objevily v reklamě na amatérské filmové kamery. (Pierre)

Reklama

Reklama