Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (165)

topi80 

všechny recenze uživatele

Chcete se doslova udusit smíchy? Tak sežeňte partu kamarádů, vybavte se dostatečnou zásobou piv a začněte pouštět jeden díl za druhým. Dva dokonalí aktéři absurdních honiček, kde se veškeré logické, fyzikální i všechny ostatní zákony spiknou proti charismatickému kojotovi, jehož fantazie dokáže využít k chytání ptáka nejrozmanitější vynálezy tím nejztřeštěnějším způsobem. Nechybí hluboké pády do těch nejhlubších propastí, ani moment překvapení. Mě asi nejvíc dostala scéna, kdy kojot přinese před silnici obrovské plátno, namaluje tam cestu, která je přerušena obrovskou jámou. Pták se přiřítí , proletí plátnem a pokračuje ve svém sprintu. Kojot se jej vydá pronásledovat a spadne do té jámy, kterou tam sám namaloval. Pár lidí by se asi ptalo, čemu se na tom můžu smát, ale pro mě je to jedna velká dokonalost. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných dětských seriálů, úzce spjat s našim dětstvím. Ať se kojot snaží jak chce, ať vymyslí jakkoliv rafinovaný plán, na Ptáka uličníka si nikdy nepřijde, až mi ho bylo trochu líto. Tuto skvělou hru na kočku a myš překoná snad jen opravdová kočka a myš v podobě Toma a Jerryho, nebo možná reálné pozorování kočky a myši na živo? :) Rozhodně se však jedná o lepší alternativu Jen počkej zajíci o tom žádných pochyb. 8/10 ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Vynikající dílo a asi nejlepší z Looney Tunes, tedy pro mě jednoznačně. :-) Jako dítě jsem to hltal pořád dokolečka a teď po letech opět. Na některé díly už si ani nevzpomínám a vždycky se od plic zasměju. :-) Fandím určitě vždy kojotovi, je vynikající a jeho nápady na pasti, triky a vynálezy nemají chybu. Pasti kojota se někdy sice opakují, ale to mě vůbec nevadí. Dílů je hodně a vymýšlet pořád nové a nové věci muselo dát taky zabrat. V některých scénách, kdy se kojotovi už opravdu příšerně nedaří, hodí takový ten svůj rezignovaný pohled a to je mi ho pak až líto. :-)) Nemá to chybu. Kdo neviděl jako by nežil. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Už mám k animaci trochu odstup (věk), na druhou stranu mám zase k němu blíž (jako otec), takže snad mohu posoudit. A resumé je jednoznačné. Pohádka (kreslený seriál, chcete-li), kde se nemluví a vydávají se jen skřeky, max. citoslovce, příběh je vlastně nepříběh a poučení nula, to prostě nemůže dostat více než 40 %. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Aké milé prekvapenie ma čakalo v kine, keď pustili pred hlavným animákom môjho obľúbeného kojotíka.Jeho popraskané oči, ňuchajúci čumáčik a sklopené ušká som si vychutnala veľké a 3D vrátane každého chlpa.Myslím, že je to určite akýsi pradedko veveričiaka z Doby ľadovej, ktorého pripomína jednak výzorom a jednak tragikomickým osudom, ktorý si obaja pekne krásne samy pripravujú.A nám zase kopec srandy.Ak niekedy navštívim túto časť USA, budem kukať pred seba,či sa v kúdole prachu nezjaví ten čudný "bežec", a nad seba tiež, pretože padajúce skaly i kojoty sa nedajú vylúčiť. ()

Galerie (6)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama