Reklama

Reklama

Gymnázium je sice minulostí, ale zmutovaní studenti jsou tu dál. Tromavillský technologický institut, jediná vysoká škola široko daleko, je jich plný. A spolu s nimi je zde i hrozivá atomová elektrárna, ničící své okolí smrtelným odpadem. Nejde však o jedinou hrozbu, mnohem větší nebezpečí číhá ukryto hluboko v podzemí tajných laboratoří. Tady probíhá vývoj subhumanoidů – monster, kteří vypadají jako obyčejní lidé, ale v břišní oblasti mají druhá, obří ústa. A to stále není vše, z dálky se k nám velkou rychlostí blíží obří zmutovaná veverka! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Mr.Bulanek odpad!

všechny recenze uživatele

O dost horší než první díl, o tom už svědčí i to, že po půl hodině sledování byla i funkční blikačka na kolo zajímavější, kterou jsem rozebral a složil abych se aspoň nějak zabavil. Opravdu nevím pod vlivem čeho bych musel být aby se mi tento film líbil. Horší dabing jsem snad neslyšel. Tento film je asi zaměřen na určitou skupinku diváků, do které se asi nepočítám. Proto zde nepochopím hodnocení =2* a výše. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Ještě větší úlet než jednička. Po škole se pohybují subhumanoidi s pusou místo pupku kteří jsou nestabilní a začínají se rozpouštět a v závěru se dočkáme útoku obří zmutované veverky, tvůrci jsou fakt paka. Představitel hlavní herecké role je totální dřevák, čímž do celého konceptu skvěle zapadá, stejně jako speciální efekty na úrovni seriálu Power Rangers. Je to úžasná zábava, ale myslím, že na lepší hodnocení prostě nemá. Takovým gigantům jako je Evil Dead 2 zkrátka nestačí. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Ta přerostlá veverka co močí na elektrárnu nemá chybu. Hodně dobrej je ten bloňdatý borec v růžovém tílku co se miluje s pěknou holkou co má na pupíku druhá ústa. On má zavázaný oči a nenapadne ho,že dostává dva současné polibky od jedné holky. No já bych si myslel,že si ta holka přivedla kamarádku. No výte,švédská trojka. Je tu dost šílenců v různých kostýmech a maskách,přestřelky,bitky a krve. TROMA!!! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi celkem líbila a pobavil jsem se u ní, ale toto mi přišlo takřka nesnesitelné. Jakoby se tvůrci už naprosto utrhli ze řetězu, vysrali se na jakýkoli děj a natočili si to celé pro sebe - tohle je podle mě jeden z těch filmů, kde bylo natáčení pravděpodobně zábavnější než film samotný. Celé je to tak neuvěřitelně stupidní, až jsem se místy musel ptát, zda se mi to jen nezdá. Místy je to až tak moc dementní (a nechutné), že jsem se neubránil a vyprskl smíchy, ale jinak mi většina toho filmu přišla veskrze nezáživná, nic tam nedává smysl, a měl jsem problém to vůbec dokoukat do konce. Chápu lidi, kterým se tahle šílenost líbí, ale osobně jsem to spíš protrpěl. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo brilantní. Nejlepší film, jaký jsem od Tromy kdy viděl. V žebříčku tak sesazuje první Atomové gymnázium. Kolik prsou scházelo v jedničce, tolik jich bylo do dvojky přifouknuto. Punkáči jsou sice slabší (i když tlusťoch to zachraňuje), ale ve všem ostatním je dvojka lepší. Ano, uznávám, že těch 30-45 minut uprostřed bylo klasicky prázdných, ale OPRAVDU GENIÁLNÍ začátek a konec to zachraňují a nebýt tu ta hluchá prostřední část, ani bych nemrknul a pálil plný počet. Zmutovaná veverka a subhumanoidky s prsy jako melouny rulez. Dokonce se nebojím nápadu, že na dvojce museli spolurežírovat Roland Emmerich a Michael Bay. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama