Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Arnie ukázal bicáky, realy big arms !!! Nejznámější kulturista na vrcholu svých fyzickýh sil. Ostatně, to předváděl na Mr. Olympia po několik dalších let. Nesmyslnost děje nemá vůbec cenu rozebírat. Ale Arnold je parádní, včetně rakouského přízvuku. Informace pro hnidopichy, nejsem gay, mám jen kladný vztah k posilování. ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Zo Zoo ušiel medved...ARNIE-Hercules zoskoči z koča a vrhne sa na medveda.. Medved po nakladačke od ARNIEHO-Herculesa nemože preglgnut tu potupu a odchádza z New Yorku.Sadá do lietadla a smer SLOVENSKO.. V 80 rokoch sa stal populárnym v relácii pre deti a mládež "Zlatá Brána". Po zrušení relácie po medvedovi ani stopy. Taký Arnie je guvernér... Co keby to bolo naopak...hm?Bol by medved guvernerom? 8))) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Arnold svou hereckou kariéru nezačal zrovna nejlíp, ale třeba oproti Stallonemu dopad ještě docela dobře. Herkules v New Yorku je sice postavenej jenom na tom, že Arnold ukazuje svaly a občas někomu rozbije držku (dokonce i medvědovi), ale ten film stojí za vidění už jen kvůli tomu, jak tam Arnold úžasně hovoří anglicky. Navíc vypadá, že vlastně ani neví, co tam řiká. Jestli to chcete vidět, tak si rozhodně sežeňte film v originálnim anglickym znění. Ale údajně ještě existuje taky anglická verze, kde Arnoldův hlas někdo předaboval, což asi bude celkem nuda. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Kromě Stallona měl v roce 1970 debut také božský Arnie. O Herkulovi v New Yorku jsem měl představu, že to bude tak trochu fantasy a nejspíše příšerná sračka. Nakonec nebylo ani jedno. Herkules v New Yorku je značně laciný. Olympu sedí někde v Central Parku, kde sedí "hééérečky" v laciných tógách a Zeus s nalepenými vousy a s plastovým bleskem, metro je vstup do Tartartu. Celý film hraje otravná řecká muzika a triky se nedají hodnotit, protože tu prostě žádné nejsou. Takže zbývá dění v New Yorku a to je kupodivu celkem pohodová komedie. Arnie hraje příšernýho troubu, navíc značně namyšleného, který bojuje s moderním světem, ale také machruje třeba na atletické dráze, při bitce s medvědem nebo jezdí po městě v bojovém voze. Jako kontrast je tu mrňavý kamarád, jsou tu taky nějací sázkoví mafiáni a bohužel "akční" finále s nimi (honička a bitka) jsou naprosto zoufale nezvládnuté. Celkově je to samozřejmě laciné a pitomé, ale rozhodně ne odpad a být mi náct dal bych i víc. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za film jako takový (na nízkorozpočtový film to přece jenom mohlo být ještě o dost horší, i když je fakt, že některé efekty jsou opravdu směšné) a jedna hvězda za Arnolda, který sice ve svém historicky prvním filmu hraje naprosto příšerně, ale nebýt něj by tam nebylo na co koukat. Je to sice hrozná blbost, ale na druhou stranu se člověk aspoň zasměje. ~(2,2)~ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Filmový debut Arnolda Schwarzeneggera. (M.B)
  • Film byl kritizován za hrozné herecké výkony, zlé dialogy, nepřesvědčivé speciální efekty, zlé kostýmy a špatný make-up. (Danny F.)
  • V čase 1:10:51, když Herkules (Arnold Schwarzenegger) a Preclík (Arnold Stang) řídí kočár, je v záběru vidět kino s upoutávkou na proslulé road-movie Bezstarostná jízda (1969). (Džejkop)

Reklama

Reklama