Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eloise (Pamela Gidley) je sice hezká, ale životem znavená mladá žena. Má už všeho po krk. Slizkého šéfa, ubíjející práce i horkého Los Angeles. V podobné situaci je i Lenny (Tom Sizemore): momentálně cestuje k bratrovi, kde by si rád oddechl a našel příležitostnou práci na servisní plynové stanici, když vtom se náhodně seznámí s Eloise. Následuje noc plná vášnivého milování... Lennyho však pravidelná práce nebaví, a tak se nastěhuje ke své nové lásce. Na tu se právě usmálo štěstí - získala dobré místo při přepisování memoárů stárnoucí filmové hvězdy Clarissy Alman (Jennifer O'Neill). Jejího unuděného společníka to inspiruje k bláznivému nápadu: bez vědomí Eloise vniknout do vily, která patří herečce, a něco si odtud odnést... (Warlockee)

(více)

Recenze (2)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS vydal Intersonic jako DIVOKÝ ANDĚL (WILD ANGEL). Eloise (Pamela Gidley) je pěkná, ale životem poněkud znavená žena. V podobné situaci je Lenny (Tom Sizemore), který cestuje k bratrovi a náhodně se s Eloisou seznámí. Jejich setkání se promění v gejzír vášní. Lennyho baví láska, ale neláká ho práce. Eloise však našla uplatnění jako přepisovatelka vzpomínek stárnoucí filmové hvězdy. Lennyho posedne myšlenka se porozhlédnout po zámožně vyhlížejícím sídle a případně si něco odnést. Režie Jill Goldman. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sizemore je vyzirka a flakac kterej ma pocit ze mu kazdej ublizuje hlavni hrdinka je zase pro zmnenu utapnuta a ovlivnitelna pipka no sakra je to vlastne 90 minut radoby love story v radoby krimi dramatu s horkym koncem bida a nuda to je vic nic ()

Reklama

Reklama