Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

U mě je to hlavně nostalgie z dětství. Dívat se na to poprvé jako dospělý divák, asi bych byla kritičtější. Absolutně nevhodné pro náročného diváka, ostatně ani nechápu, proč by takový koukal na seriál tohoto typu. Jsou to jednotlivé jednohubky pro děti (asi spíš slečny) a okem takové diváka je to naprosto ok. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Mildred Virválová, Ethel Svatoušková, Amélie Krákavá, Constance Metlová, Imogen Zdatná, slečna Rozverná, slečna Brnkavá a tak dále a tak dále... ó, jak já si ujížděl už jenom na těch jménech! :-)) jednoznačně jedna z mých nejoblíbenějších guilty pleasures... ale i když se oprostím od všech kouzel nechtěného, ani zcela "objektivně" to rozhodně nepatří opad!u (vtipné, že na IMDb má The Worst Witch 6,9/10... že by tam snad nebylo dobrým zvykem hodnotit seriály po shlédnutých 5 minutách?:-O) update: tak po 6 letech nám Mildred už vyšplhala do "modrých" a u konkurence na 7,1/10 - "červená čísla" - jupí!:) ()

Reklama

Eriol 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a vyloženě špatné mi to nepřišlo. Pro starší diváky možná jako zdroj odreagování (vypnout mozek podmínkou) a recese, pro děti zřejmě příjemné spestření dne po seriálech o veselých zvířátkách v lese, nebo problémech americké mládeže z bohatých čtvrtí... 60% (Za každý rok věku nad 10 let 10% dolů) ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Naivné, možno až príliš predvídateľné, no zároveň roztomilé, hrejivé, veselé ... Navyše, čo kritické už len môžem napísať, keď som jednou zo žiačok, konkrétne Rudy ? :) Apropo, stále si myslím, že je lepšie dieťa odchovať na nešikovnej, no dobroprajnej Mildret, ako na súčasných "rozprávkach", ktoré majú s týmto žánrom spojenie asi len náhodou ... ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě vždycky bavil. Velmi zajímvý komentář zde má monolog. (J. K. Rowling vykradla spoustu věcí - a o tom, že každý příběh H. Pottera je stejný už z hlediska kompozice, kterou vždy tvoří rámec školního roku, je skoro zbytečné psát (sic!). :D )Z5 k seriálu: Mildred je sympaťačka a vždycky jsem jí fandil proti těm dvěma žalujícím šprtnám. Jako celek se mi seriál přece jen tak blbý nezdá, i když si to myslí většina přítomných. Hvězdičky dávám za milou béčkovitost a za to, že se při tomto seriálu nadmíru báječně pije čaj se sušenkami! [sušenky se prosím pěkně jedí, to jen aby nedošlo ke zmatku, případně zadušení] To je ostatně dáno původem - v Commenwealthu vědí, co se k čaji o páté - ve slušné společnosti - nejvíce hodí. A jestli chcete namítat, že Mildred vlastně není žádná čarodějka, páč se jí kouzla nevedou, tak říkám, že Potter byl taky nejdříve takový usmrkaný fakan, a podívejte se, kam to dotáh. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)

Reklama

Reklama