Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Parta lucemburských ochotníků si navlékla motorkářské kombinézy, stloukla na koleně nějaké ty kulisy, nechala z plastu vylisovat něco futuristicky vyhlížejících zbraní a rozhodla se sehrát si soukromé sci-fi představení s následným záznamem pro masochistické připomenutí vlastní píle za vlahých nudných večerů... Ale počkejte, co je to tam za mohutného blonďáka, který na stará kolena používá vlasové přípravky "oděn spoře, účes jako z moře"?? Není to sám skandinávský bijec Dolph "nezvládám ani základní fyzický pohyb" Lundgren??? Kruci, tak on to není jen záznam ochotnického souboru? Dávám 1* za to, že při tom Dolph neumřel (i když, kdyby ano, mohl si ušetřit tuhle filmovou ostudu) a s ohledem na jeho starší vály, kterým tato sračka (která se navíc bere strašně vážně) nesahá ani po svrab na patě. 10% ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ve sci-fi....já už toho začínám mít tak trošku plný zuby. Už alespoň pátý negativní komentář na film, a Ledová planeta rozhodně nebude vyjímkou, kdo se na to hodlá koukat, nemůže čekat nic jiného. Akce je mdlá, nudná, stejně jako celý film s Lundgrenem, který dříve býval slušným bivojem, ale vše uhlodal čas, a stejně je tomu i dnes. Možná i hůře. Příběh je příšerný, zpracování a efekty hrůzné, Lundgren tam hraje jen z radosti, nebo nevim jak by si tím dokázal vydělat pár peněz, nebo spíš pár šupů? Tyhle filmy mají ale jedno jisté, televizní stanice je nepřestanou vysílat snad nikdy. ()

Reklama

PenaPP 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení ostatních jsem si říkal, že akční Sci-Fi nemůže být tak špatné, ale prvních pár minut mě přesvědčilo o opaku. Akční scény jsou zvládnuté tak strašně, že divák při ráně pěstí vidí, že pěst až k hlavě protivníka vůbec nedorazí. A to bohužel není zdaleka vše - říkal jsem si, že alespoň ta vesmírná loď nevypadá špatně, ale to jen do chvíle, než ukázali interiéry lodi - panely na můstku vypadaly hůř než v původním Star Treku a to už samo o sobě je strašné, protože Star Trek je z roku 1966. Dvě hvězdičky tedy dávám jen za ucházející děj a výkon Dolpha Lundgrena. P.S.: Na konci narušil celou časoprostorovou linii, kterou předtím upravoval, takže vlastně nic nezměnil, ne? ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ultralevná vykrádačka čehokoliv. Dolph Lundgreen s papundeklovou krosnou na zádech která značí jako že je z budoucnosti je k smíchu. Ale jinak svaly má stále z ocely a respekt si dovede sjednat. Takže komu stačí ke štestí primitivní céčko kde se pořád něco hýbe a sem tam někdo dostane správně přes d*žku, ten zas tak sklamaný nebude. Retrograde je určitě lepší než to co produkuje v poslední době Seagal. ()

msroubek odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren má méně špatné filmy a hodně špatné filmy, ale tohle je přecejen trochu moc. K Retrograde (překladu Ledová planeta nerozumím ale budiž) jsem se dostal prostřednictvím přílohy k časopisu. Ten, kdo za to může se buď - přehmátl nebo - si z čtenářů udělal srandu a nebo - je uplný idiot a přijde mu to jako dobrý film. Bohužel jsou tyto filmy s dabingem. Retrograde je od samého začátku do úplného konce přehlídka nepochopitelných momentů (nekomentuji to, že příběh vlastně skončil tam kde začal a ta celá paráda byla naprosto zbytečná). Příběhu chybí jakákoliv logika - scénář psala pravděpodobně scénáristova sekretářka. Zvukaři asi ještě nezačali studovat školu. Kameraman asi držel kameru v ruce poprvé. A režisér (Christopher Kulikowski) se buď natáčení nezúčastnil a nebo postrádá všechnu soudnost. Dále nesmyslné repliky ("Zničte tu metlu" nebo dvojník Morgana Freemana: "K čertu, v komoře je binec....a tady to neni lepší"). A nakonec, do toho všeho Lundgren s dlouhýma vlasama hlásí "Bolesti vydržím". Sám sebe se ptám, jak jsem toto mohl vidět asi 10x....možná jsem se snažil najít nějaký skrytý význam, hlubší myšlenku....nenašel jsem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama