Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Průvodčí příchází do kupé nočního expresu a prosí doktora Sloana (Paul Bruckner), aby se šel podívat na jednoho cestujícího. Podezření je na dětskou obrnu a je nutné rychle dostat pacienta do nemocnice. Protože další zastávka je až za dlouho ve Phoenixu, zastaví mimořádně ve Winstonu. Sloane uspí tři muže v zavazadlovém voze a s půl milionem amerických dolarů ze sejfu nasedne do sanitky k nemocnému a jeho manželce Lindě (Felicia Farr). Sloane sice býval lékař, ale přišel o licenci kvůli chlastu, Linda je jeho manželka a nemocný jen předstíral potíže. Po stopách lupičů se vydává vyšetřovatel Charlie Norman (Mark Stevens) spolu s vlakovým detektivem Joe Armstrongem (King Calder). Jenže lupiči už mají náskok a míří do Mexika. Vše mají perfektně naplánované, ale znáte to, chybička se vloudí. Nechybí ještě vražda, zrada a honička až k mexické hranici. (Peabody)

(více)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dokonalý zločin na palubě nočního vlaku, dokonale promyšlený rozvrh a pojišťovácí, kteří se snaží krádeži přijít na kloub a objevit peníze - to je to, co noir s názvem Time Table nabízí. Začátek se rozjel hodně slibně, ale bohužel je velká škoda, že k odhalení hlavního criminal masterminda došlo poměrně hodně brzo. Další mínus je rozpočet. Snímek sice nevypadá nijak naivně, ale některé scény, které by ho určitě trochu vylepšily, tak byly odbyty pouze letmou zmínkou, i když byly docela klíčové. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Mark Stevens popri hraní (Dark Corner) a režírovaní (skvelá pulpová prvotina Cry Vengeance) tento raz aj produkuje. Nebolo to zlé, len škoda, že kľúčový zvrat prichádza už po polhodine a vzťahy medzi postavami (on-žena, on-milenka, on-kolega) neboli prepracovanejšie. Zápletkou a dejovými motívmi (SPOILER: vyšetrovateľ poisťovne zahorí láskou k druhej žene, stane sa kvôli tomu ako „inside man“ súčasťou lúpeže a plánuje útek do Mexika, KONIEC) to pripomenie Roadblock (1951). 3,5* ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech lacinejsich noiru z padesatych let. Klasicka paperbackova osmdesatiminutovka. Vysetrovatel pojistovny patra po ukradenych penezich z vlakove loupeze. Pribeh je jakoby zamotany, ale nevim... Muj oblibenec Mark Stevens tentokrat i ve funkci producenta. Jako priznivec zanru hodnotim jako slabsi prumer. 3- ()

Reklama

Reklama