Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 1.1.2011 (R: JOJ Plus = 26.1.2013), réžia českého znenia (INTERSONIC 1992) = PETR TICHÝ - Myslel som si, že po tých rokoch bude na mňa úvodný diel voľnej série, ktorá si v "reichu" vyslúžila názov KARATE TIGER pôsobiť nepatrične a hlúpo. OMYL. Ak si uvedomíte, že tu nejde o príbeh, ale o poriadnu "martial arts" action, je to bomba. Spätne si teda kladiem otázku, prečo je dodnes stále populárna tak neskutočne debilná séria KARATE KID s rachitickým "hrdinom" a majstrom, ktorý vie prd. (4.10.2007) ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Každý nejako začínal, ale za toto sa tvorcovia musia hanbiť dodnes. Otrasný film po každej stránke, jedna jediná vec kvôli ktorej som mu nenapálil "odpad" boli na svoju dobu choreograficky pomerne zložité a kontaktné súboje. Záverečný fight Van Damme vs. McKinney je lepší, než čokoľvek z Bloodsportu, no aj tak si už túto sračku nikdy nepozriem. 10 % ()

Reklama

messiah 

všechny recenze uživatele

Karate Tiger jsem viděl ještě se simultáním překladem na jediném přehrávači VHS v okolí...byl umístěn ve společenské místnosti zbrojnice místní SDH a jako malí caparti jsme se tam slézali když šli "velcí kluci" koukat na filmy. Viděl jsem tam poprvé Ramba, Karate Tiger a Terminátora...ale Karate Tiger byl z naší strany nejžádanější film, protože když jsme řekli že chcem pustit Karate tiger, "velcí kluci" nám pustili péčko :D Doma jsme pak tvrdili pravdu - že jsme koukali na Karate tiger samozřejmě. Rozhodně významný film z mého pohledu .o) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Parádní začátek kariéry JCVD. To, co v tomto filmu předvedl, už nikdy nikde neukázal. Myslím si, že u rolí záporáků měl spíše zůstat. Jinak ale buďme upřímní, film totální blbost, 80. léta jak kráva (všichni tančí apod.). Mladej kluk, kterej se díky iluzi dokáže postavit i nejlepším karatistům, no no... Jako ale dobré. Opakuji JCVD skvělej, škoda toho Bruce Leeho, je mi jasném že není jednoduché najít dvojníka, ale... ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

První film Jeana Claudeho, první z té opravdové série bojových filmů, zpětně už působí silně úsměvně, tenkrát to byl prostě top of the world! Snem každého kluka bylo, aby mu přišel duch Bruce Leeho říct ať na sobě maká jako žádný jiný a naučího nakopávat zadky. Doporučuji pro všechny fandy bojových filmů. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Jason Stillwell (Kurt McKinney) hází přes trám boxovací mičudu a používá při tom karabinu. Po vytažení karabiny až ke stropu by však boxovací mičuda měla být na zemi, ne stále ve stejných místech. (Armin82)
  • Scény, ve kterých Jason Stillwell (Kurt McKinney) dělá kliky na dvou prstech, byly natočeny pomocí drátů, které jej zvedaly. Pro jejich zakrytí využili filmaři stromy v pozadí. (Herr_Flick)
  • Na večírku se Jason (Kurt McKinney) baví s Deanem (Dale Jacoby) a Scott (Kent Lipham) Jasona pocáká punčem. V dalším záběru je vidět, jak se Dean už otáčí a je na na odchodu, ale v dalším záběru stojí opět přímo naproti Jasonovi a až poté odchází. (Armin82)

Reklama

Reklama