Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Zamotané, dlouhé, pitomé... Silvia Nvarro, Rodrigo Abed a Anette Michel převádějí sice bezvadné herecké výkony, ale co z toho, když vše upadá na totálně retardovaných postavách, pláči a neustálému natahování... 1* za již zmíněné herce, úvodní song a... No dál už asi nic... Paloma je uřičená kráva, Diego slaboch a ani ostatní postavy za moc nestojí, děj primitivní... Ostatní telenovely s odstupem času vnímám jako "vtipné" záležitosti, ale toto bylo tak melodramatické, že se to fakt nedalo. 20% ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, ktorú som pozeral, aj to len kvôli tomu, že som musel mesiac po operácii byť doma. A musím povedať, už chápem, prečo to tie babky toľko pozerajú, veď mne to po mesiaci normálne chvíľu chýbalo. Čo sa stalo s Palomou? Dala sa dokopy s tým hlavným (sorry, ale meno som si už fakt nezapamätal)? ...potom prešiel týždeň, ja som dostal rozum a už mi to bolo akurát tak jedno. Ale už len za to, že som mal mesiac ráno čím zabíjať čas, dávam 1* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Viem, že niektorí to hodnotili ako "odpad" už len z princípu, lebo je to telenovela, a tento formát má asi viac nepriateľov ako obdivovateľov. No zaujímalo by ma, koľko z tých ľudí videli aspoň viac ako pár minút alebo aspoň 10 dielov - tipujem, že málokto. Pretože táto telenovela bola naozaj výborná, a to nielen svojou zápletkou, osudmi hlavných postáv a pôsobivou atmosférou, ale aj lepším ozrejmením mexických reálií a človek sa popri sledovaní aj dobre oboznámi s tým ako to chodí na kávovníkových plantážiach. Samozrejme, klasické telenovelové črty boli dôsledne dodržané - a tak Láska je po celý čas ťažko skúšaná takmer po celý čas 238 dielov. Pre mňa jedna z TOP telenoviel vôbec. ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Začalo to..no začalo to bežne ako každá telenovela...dvaja milenci sa do seba zamilujú..ona je chudobná a on bohatý..postupne sa ona stáva sekretárkou a neskor aj vedúcou jeho firmy..a dej sa vyberie iným spádom...kšefty, drogy, fiktívne vývozy kávy a skvelý Miguel Tejeiros ktorého perfektne stvárnil yborný a neprekonatelný Luis Felipe Tovar- herec ktorý si vyslúžil moj absolutný obiv a obrovský rešpekt..prekonal všetkých ktorý hrali v tomto seriály a o triedu prevršil všetko, čo sa len dalo. To je Ked budeš moja- telenovela plná zvratov, akcie a kšeftov.. ()

TICHOPAN 

všechny recenze uživatele

Běda…přivolav si svým lehkomyslným holedbáním, prohodiv v okolní svět přání po zažití telenovely. Byl jsem tímto děsivým zážitkem lapen nic netušíc na návštěvě. Způsobiv jsem hanbu a pohoršení všeliké…. Ve chvíly, kdy na návštěvě jsem pokojně se svou chotí požíral pochutinu mne naservírovanou nic netušícími hostiteli cosi mne zaujalo ve vedlejších komnatách. A to jen dítky nevinné –netušíc co způsobí kteražto uvedly přístroj televizní v činnost.V oné osudné chvilce produkovalo médium s neúprosností právě výše zmíněnou telenovelu.Robátka mne v dobrém úmyslu nalákaly cukrátky a uvedly mne do svého brlůžku a posadily před televizor. Něco mi jakoby říkalo „jdi pryč…“ Pak to přišlo.Po chvilce pouhé svět jakoby dostal zvláštní barvu…I počal jsem se smáti smíchem šílencovým…dítka zmlkla, očka vytřeštíc ztuhla…Následoval řev strašlivý provázený chrlením kukuřic pražených po komůrce.To však byl jen počátek onoho infernálního odpoledne. Děťátka - holátka nebohá majíc hrdélka stažená vidouce strašlivých výjevů pozalézaly do šuplíků stolku psacího a tam v temných koutech počaly močit do pastelek…vydíc ujce svého potrefeného agonickým ámokem kterak za vytí hlas vichřice podoba a svým zadním během prokopnuv stolek, malý, konferenční… Nábytek nebohý zapraštěl a zostuzen se poroučel každou svou polovicí na jednu stranu. A s rykotem divého kance ….zakousnuv se svými kelci do sedací soupravy zn.Amina začal jsem chrliti pazvuků roztodivných a strašlivých, že ono hovado pro které jesti tyto zvuky dobré jsou, stydělo by se k nim doznati…Příbuzenstvo na mne pak po taktické dohodě hodilo těžkou, vyšívanou deku kterouž teté Klothylde de Peirak vyšívala u příležitosti prvního vylodění Kolumbově a následně jsem byl vynesen ven.Tam již čekaly seběhnuvší se sousedé a v domění že jde o posednutí, povolaly kněze.Onen dobrosrdečný muž čistoty svaté, se slovy „Odstup sílo nečistá“cákal na mne vody svěcené, doufajíc v mé spasení. V pravdě, byl jsem spasen - ranami novodurovou odpadní trubicí jež jsem vytrhnuv v chvilce kdy mne vynášela rodinná kavalérie a jakýmsi otvorem v oné dece podařil se mi vystrčit pařát a i drápkem se zachytiti za onu rouru což následně způsobilo zaplavení přízemí vodou odpadní, zvesela vytékající.Poté, ještě řádně vyválen v listí a pojmenován jmény všelikými a mající kouzlo neopakovatelnosti jsem byl vyzván k odchodu empírovým kordem v krajině řitní.Famílie nás vykázala a z okénka přihlížejíc našemu hrdému útěku v čele se strýcem který hroziv mi pěstí cosi mumlaje – odezíráním jsem zjistil že syčel „Ty nezbedný jinochu “ Takto neslavně skončilo mé setkání s telenovelickou hrůzou.Nicméně nenechám se odradit napoprvé a zvažuji pokusné shlédnutí dalšího skvostu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • V 35. časti nastane chyba v seriáli. Konkrétne v čase 32:34, kde je možné vidieť mikrofón. (DJ Rocco iNc)
  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama