Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

luciasce 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem chytnul, praštili do toho hnedka první epizodu, to je na telenovely celkem netradiční, ale teda nakonec dlouhý to bylo až běda, postavy se stávaly čím dál méně snesitelné a konec jsem už dokoukala ze setrvačnosti. Taková klasická přeslazená, ubrečená a uječená telenovela. Musím přiznat, že jsem se o to víc začala zajímat o kávu, druhy a chutě, to bylo celkem pozitivní a taky se mi líbilo, že z naivní Palomy se stala celkem silná a sebevědomá žena, která se vypracovala díky své chytrosti a snahy. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

“Já vím, že se chovám jako idiot, ale co mám dělat?” Ona je na svou inteligenci blbá už jenom proto, že ho po pěti minutách nekopla do pr****. On? Hulvát a žárlivé majetnické hovado, alkoholik, běda jí, jak se mu vytrvale nevěnuje. Ten chlap má potřebu pozornosti tříletého a klasické chování domácího násilníka. Stalking, sladká slovíčka, omezování, omluvy, výčitky, vyznání… Dalo by se to použít jako školní pomůcka. Takhle, děti, rozhodně NE! Zbylé ženské jsou buď manipulativní mrchy nebo úplně blbé. Chlapi patetičtí hulváti, co vlastně nepotřebují ženskou, ale chůvu (a souložnici). Jedinou výjimkou je Diegova sestra Daniela a její teplý kámoš Harold (a žádné množství vynucené dějové heterolinky mě nepřesvědčí o tom, že byli skutečně pár), chvílemi babička Inés. Do poloviny sledovatelné jako hra "Kolik stereotypních zvratů předpovíš", později i na telenovelu příliš roztahané, zředěné a překomplikované. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ jediný telenovelový počin, ktorý som ochotný priznať, že som intenzívne pozerával a zrejme aj veľká časť mužskej populácie hlavne kvôli Silvii Navarro. Nemal som inú možnosť, mal som vtedy len jeden televízor, nežnejšia polovička si vždy ukradla ovládač a každý deň sa predsa na pive sedieť nedá :) Inak jedna z prvých telenoviel uvedená na sk území. Tri v pohode dám, keďže som si doteraz schopný pamätať, o čom bola. ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Začalo to..no začalo to bežne ako každá telenovela...dvaja milenci sa do seba zamilujú..ona je chudobná a on bohatý..postupne sa ona stáva sekretárkou a neskor aj vedúcou jeho firmy..a dej sa vyberie iným spádom...kšefty, drogy, fiktívne vývozy kávy a skvelý Miguel Tejeiros ktorého perfektne stvárnil yborný a neprekonatelný Luis Felipe Tovar- herec ktorý si vyslúžil moj absolutný obiv a obrovský rešpekt..prekonal všetkých ktorý hrali v tomto seriály a o triedu prevršil všetko, čo sa len dalo. To je Ked budeš moja- telenovela plná zvratov, akcie a kšeftov.. ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Příběh s vůní kávy a intrik. Chudá česačka Paloma okouzlí Diega. Poznají lásku a chtějí se vzít, jenže není vhodná doba. Zemřel majitel Casablanky a Diegův dědeček. Tak za rok, že splní co si slíbili. Jenže Diego přijíždí se snoubenkou Berenicou a opuštěná Paloma odchází. Diego ji hledá ale mezitím se z ní stane hrdá žena a sekretářka, později i asistentka jednoho obchodníka s kávou a Mariano se do ní zamiluje. Pak přijde čas a zase se sblíží Paloma a Diego a nepřeje jim Berenica, která je intrikánská jako bratranec Diega, Fabián s jeho ženou a matkou. Jde zase o nároky rodové na haciendu, firmu s kávou - jelikož kdo bude mít prvního dědice. Plus další osudy lidiček provázející seriál. Pochválím pěknou úvodní píseň, emoce hrdinů,přerody a ukázka charakterových povah, příjemní herci a zlotřilí protivníci, sem tam to tajemství, intriky a káva spousty kávy:-) Provádí nás cca 10 - 12 lety. A jedno mínus byla délka, sice to bylo napínavé a pořád se něco dělo ale raději mám kratší. Počet dílů: 238 Viděno: 238 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)
  • Hříšná láska je remakem kolumbijského seriálu Café con aroma de mujer, jehož autorem je známý scénárista telenovel Fernando Gaitán (má na svědomí mimo jiné i Ošklivku Betty). Obě verze sklidily u diváků takový úspěch, že se příběh dočkal ještě třetího zpracování, tentokrát pod názvem Destilando amor. (cherita)
  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama