Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale s tím hodnocením si děláte ze mě prdel, ne? Tohle je zvrhlá zvrácenost, která má jenom jednu jedinou výhodu. A to, že jde o něco novýho, originálního a neokoukanýho. Ale co se týče kvality pokoukání, tak je to nechutný humus. A vtipný je to jen málokdy. A taky mám kámoše, který se na to díval v jednom kuse na telefonu a smál se u každý urvaný ruky jako blázen a to jsem byl už znechucen tím jeho hurónským smíchem. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Autoři mají smysl pro brutální dekadenci a grotesku. Také máte morální zábrany se tomu smát?:-) Jak by ne! Ta brutalita je tak roztomile stupidní, přepálená a vypointovaná, že i když si o vhodnosti myslím svoje, stejně to u mě vyloudí smích. Nechci se tomu smát, nechci se na to vůbec dívat. A ne, a ne, a ne! ;-D Živě si dovedu představit, jak to u nich vypadá na kreativním brainstormingu, když vytvářejí nové epizody. ()

Reklama

Mountain 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem se u toho několikrát zasmála, ale bylo to spíš tím, že jsem už nevěřila vlastním očím. Posaďte před počítač desetileté dítě z nějaké špatně fungující rodiny (otec alkoholik, matka prostitutka), jehož zábavou je šikanovat slabší a ve volných chvílích kupříkladu zaživa upalovat kočky, pusťte mu nějaký jednoduchý animační program, nechte ho tvořit.... a výsledkem bude toto. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak jsem to jako dvanáctiletý sledoval a smál se u toho jako by snad někdo řekl nějaký dobrý vtip. Asi to není úplně vhodný večerníček pro děti před spaním. Je to spíš pořad určený pro dospělejší diváky. Paradoxně jsem ho vždycky bral jako oddechový pořad, na který jsem se občas rád podíval. A dodnes, když na něj někdy narazím, rád se na něj podívám. ()

jarabacek 

všechny recenze uživatele

Lidi, kterým se tento seriál líbí, nechápou lidi, kterým se nelíbí a naopak. Tento druh morbidního humoru mi nepříjde moc vtipný, některé díly jsou hodně slabé, ale když vidím ostatní, jak se u toho popadají za břicha, nemůžu dát horší ohodnocení než tři hvězdičky. Buď vám tento druh humoru sedne nebo ne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama