Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Očička se kutálejí po zemi, nožičky a ručičky poletují vzduchem, střevíčka se rozplácávají na libovolné úderové ploše a na poprvé je to zábava. Druhý pokus je pořád ještě docela vtipný, ale nic nového nepřináší. Třetí pokus dokazuje, že opakování není tak úplně matka moudrosti. Každý další viděný díl by znamenal snížení hodnocení, přestože jako jednohubka to má svoje kouzlo. ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl možnost to vidět vždy u počítače vrstevníků, kteří to pouštěli. Mě se hnusí v jakémkoli filmu už jen jediná taková scéna, jediné gore, v případě kreslených filmů pro dospělé i pro děti, či dětských seriálech, komiksech, a bláznivých komedií, i jedinou kapku krve. Ale tenhle seriál, a nejeden další, je celý jenom o takové brutalitě. Bohužel ale nemusím chodit daleko. Dnes vidím i v některých dílech Spongeboba také např. stažení z kůže, V Dobrodružství tučňáků pro malé děti, krvavou vodu, ve Čtyřlístku pobodání s krví a to autoři a fanoušci komiks kritizují grotestkní násilí, které i v tom Čtyřlístku se objevuje. Ale bohužel věci jako roztrhaná postava, až jí je vidět kostra a další věci vidím i u žánrů, kde bych do do předloňska nikdy nečekal. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Co si nedovolí ani ITCHY A SCRATCHY, to si klidně lajznou HAPPY TREE FRIENDS. Jelikož jsem příznivcem černého a morbidního humoru, proti extrémnímu násilí podaném ve vtipné formě nic nemám. Co mi ale na tomhle seriálu vadí, jsou příliš krátké epizody, z nichž velkou část zabírají úvodní titulky, a pak nedotaženost příběhů a prakticky žádné pointy. (464.) ()

Script 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, že je někdo schopen udělat tak krvavou a nechutnou pohádku o zvířátkových postavách! Byli momenty, kdy jsem u toho brečel smíchy, či málem zvracel znechucením. Pak tu bylo dost epizod, kdy mi to nepřišlo vtipné, ale spíše pouze nechutné. 4 hvězdy (pomáhají tomu hrozně ty epizody, u kterých brečíte smíchy). ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Toto som pozerával ako malý chalan. A frčal na tom asi každý, samozrejme nikto nemal 18+, množstvo krvi a násilia. Vždy som sa ale na tom vedel nasmiať, aj keď niektore časti uz fakt boli prehnané. Ak by to nehodnotil jeden uživatel tak by som si na to asi ani nespomenul a vôbec by ma nenapadlo to vyhladávať na tejto databáze. 4* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama