Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Fixa

všechny recenze uživatele

Mně brutality a násilí ve filmech nedělaj problémy, záleží jen na tom, kdo se na to dívá a jak si to přebere. Přijde mi, ale smutný, že hlavní devizou seriálu je to, jakým způsobem přijdou "roztomilá" zvířátka o život. Někomu to přijde vtipné, ale mně to přijde bezduché. Nepohoršuju se nad tím, ale ani se tím nebavím. Je to prostě jenom rozšíření Itchiho a Scretchyho o pár dalších zvířátek. Nechápu, jak to může mít tolik dílů. Viděl jsem asi tři a byli opravdu o hovnu. Krev, ha, ha, ha..........krev, ha, ha, ha........střeva, ha, ha, ha........krev, ha, ha, ha........ Pro mně nuda ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jůchuchuchůůůůů. Patřím trochu do generace, která byla v tomto animovaném "seriálu" jak se říká až po uši. Když přišla technologie a dalo se mít v telefonu jednoduchá, formátovaná, krátká videa, vždycky jsem celou paměť zaplnil tímto. Bylo/je to skutečně tak dobré ? Rozhodně ne! Je to hrozná volovinka ale já tady svůj názor nikomu necpu, komentuji si podle sebe.. Ať žije chudák modrej sob !! ()

Reklama

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Poriadne krvavý a hlavne drsný úlet. Veľká morbídna sranda. Tie postavičky si normálne koledujú o to, aby sa im niečo stalo. Hlavne jeleň stojí za pozornosť. Kto toto vymyslel, tak to už fakt musel byť na niekoho poriadne nasratý a tu na tých úbohých postavičkách si tú zlosť vybil. Samozrejme, tento seriál netreba brať vážne, je to vlastne o ničom ale srandy a zábavy je pri tom plno. ()

Mountain 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem se u toho několikrát zasmála, ale bylo to spíš tím, že jsem už nevěřila vlastním očím. Posaďte před počítač desetileté dítě z nějaké špatně fungující rodiny (otec alkoholik, matka prostitutka), jehož zábavou je šikanovat slabší a ve volných chvílích kupříkladu zaživa upalovat kočky, pusťte mu nějaký jednoduchý animační program, nechte ho tvořit.... a výsledkem bude toto. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Nejvíc uchylný a krvavý kreslený seriál co znám, ono je to v podstatě debilní se tomu smát, ale já si opravdu nemůžu pomoct. Ta neskutečná genialita totiž spočívá v tom celou tuhle hloupou brutalitu našroubovat do kabátku seriálu pro tříleté děti (a to včetně hudby a vyluzovaných zvuků). Tohle můžete skutečně buď jen zatracovat nebo milovat. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno