Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Krvavý balet a drsný humor pre dospelých a hlavne pre tých , ktorí vedia brať zobrazované násilie s humorom.Tí , ktorí to dokážu, si užijú aj srandu aj potoky krvi.Celkom chápem,že to nemusí sedieť každému,ale ja som sa slušne bavil.Za nápad a pár vydarených dielov dávam štyri, ale časom tá krv omrzí a po zhliadnutí niekoľkých dielov už nás tvorcovia nemajú čím prekvapiť, takže u mňa 70%. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jůchuchuchůůůůů. Patřím trochu do generace, která byla v tomto animovaném "seriálu" jak se říká až po uši. Když přišla technologie a dalo se mít v telefonu jednoduchá, formátovaná, krátká videa, vždycky jsem celou paměť zaplnil tímto. Bylo/je to skutečně tak dobré ? Rozhodně ne! Je to hrozná volovinka ale já tady svůj názor nikomu necpu, komentuji si podle sebe.. Ať žije chudák modrej sob !! ()

Reklama

swed 

všechny recenze uživatele

Geniální grotesky, které jsou plné brutálního násilí. Spousta postaviček, drsné pointy a krátká stopáž, tak to jsou hlavní ingredience úspěchu seriálu, který vás může lehce šokovat, ale také královsky pobavit. Pokud se vám líbí Itchy a Sratchy, budete milovat i Happy Tree Friends. Na ukázku moje oblíbené epizoda http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g. Snad všechny díly naleznete zde http://happytreefriends.nikee.net/index.php?epizody01. 8/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Happy Tree Friends je kultová americká krátkometrážna séria príbehov zlatučkých postavičiek, ktoré vždy dopadnú veeľmi zle...semtam povytrhané črevá, hlavy, oči atď. Nech si každý hovorí, čo chce, je to proste super. Po zhliadnutí všetkých častí aj špeciálov k tomu, musím povedať, že ja na to nedám dopustiť. Hlavne moji obľúbenci kultový sobík Lumpy a jeho priblblé nápady a dvojica zelených grázlikov Lifty a Shifty s ich neskutočne nákazlivým smiechom. Hviezdičku dávam dole len preto, lebo predsa len takýto typ humoru nepatrí deťom ;) Len pre zaujímavosť...komu sa nechce márniť čas preklikávaním na každú jednu časť, je tu aj celovečerný film Happy Tree Friends - The Movie, kde sú zhrnuté najúspešnejšie časti tejto série. 85 % ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale s tím hodnocením si děláte ze mě prdel, ne? Tohle je zvrhlá zvrácenost, která má jenom jednu jedinou výhodu. A to, že jde o něco novýho, originálního a neokoukanýho. Ale co se týče kvality pokoukání, tak je to nechutný humus. A vtipný je to jen málokdy. A taky mám kámoše, který se na to díval v jednom kuse na telefonu a smál se u každý urvaný ruky jako blázen a to jsem byl už znechucen tím jeho hurónským smíchem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama