Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud chcete hovořit s duchy pomocí duchařské tabulky, velice riskujete. Nevíte totiž, jaký duch se s Vámi spojí a co s Vámi zamýšlí. Co když Vás začne terorizovat? A co hůř, co když Vás ovládne! Proto platí pravidlo - NIKDY S DUCHY NEHOVOŘTE SÁM. To udělala hrdinka filmu, a tím se ocitla v kolotoči děsu, násilí a zkázy. Oba muži, kteří ji milují, musí zapomenout na vzájemnou rivalitu a nasadit všechny síly, ba i vlastní život, aby ji zachránili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

choze 

všechny recenze uživatele

Pravidelně dávkovat napínavé hraní si s duchařskou tabulkou, do hlavní role frknout pěknou babu, přihodit staré dobré pátrání po dávné tragédii, nějaký ten očekávatelný zvrat a neočekávanou (alespoň mnou) smrt ke konci, dobrou hudbu a rybí oka, která zařídí atmosféru, nějaký ten vtipný efektík (rozstřílení tabulky) a otevřený konec a je to. Tenney ví, jak natočit sympatickou nenáročnou duchařinku a ve dvojce se mu to podle na chlup stejného receptu podařilo ještě o něco líp. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád všetky druhy filmového horroru. Takže sa nevyhýbam ani duchárskemu subžánru. V tejto oblasti dokážu najviac zabodovať a postrašiť najmä Aziati. Ale napríklad aj taký starý dobrý americký "Poltergeist" je skvelý. No štýl, ktorým to pojali tvorcovia snímku "Hra s duchmi" mi vôbec nevyhovuje. Tabuľka na komunikáciu s mŕtvymi, senzibil, médium, seansa a podobné sprostosti ma nedokážu zaujať. Zdá sa mi to naivné, nudné a nahlúple. ** ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nedávno se mi do rukou dostal tento mnohými vychvalovaný film a tak jsem si ho musel hned pustit. Duchařiny mám docela rád, pokud se neodehrávají v sirotčincích ( těch mám za poslední dobu plné zuby) a tak jsem si řekl proč ne. Tabulka Ouija se stala věčnou inspirací v mnoha snímcích a většina z nich měla solidní děj. Ani tentokrát to nevypadalo na žádný průser. Jenže jak plynul čas, začal jsem být mírně otrávený. Proč? Režisér Tenney není vůbec špatným člověkem na svém místě a dokonce si i sám napsal scénář. Jenže nevyrovnanost jednotlivých pasáží filmu a docela často se objevující nuda, zapříčinili mou mírnou nechuť z jeho díla. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Zázraky nečekejte, ale jinak vcelku kvalitní a hlavně svižná 80's duchařina. Rád jsem v jedné z rolí zase jednou viděl výraznou Kathleen Wilhoite, která ve stejném roce skvěle sekundovala Charlesi Bronsonovi coby zlobivá punkerka v Murphyho zákoně. (Tímto se zpožděním několika let děkuji MUDr. Cabalovi, který mi Witchboard doporučil.) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Linda žije s Jimem. V jejich domě uspořádá párty pro přátele, na níž je pozván i Brandon, její bývalý přítel. Ten přinese spiritistickou tabulku Ouija, prostřednictvím níž komunikuje s duchem desetiletého chlapce Davida. Po hádce zůstane tabulka v domě a Linda si ji vyzkouší. Postupně ji začne duch ovládat a navíc se zdá, že není vše tak, jak by mělo být. Klasická osmdesátková záležitost uspokojí především žánrové fanoušky, což jsem i já. Navíc jsem uvítal, že zde chyběli jak digitální bubáci, tak trapné lekačky doprovázené padajícím nádobím. A scéna na mlžném hřbitově byla vyloženě krásná. Dojde i na pár mordů, z nichž nejšťavnatější je dopad z okna. Solidní kamera, dobová hudba, dobové účesy a něco nahoty. Kitaenová byla fakt pěkná. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama