Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Až k závěrečné pointě jsem se rozhodoval mezi 3 a 4*.Pár věcí tu bylo fajn,pár ne.K dobrému lze přičíst hodně sympatické herce a popravdě i dost opravdu napínavých scén,kdy jsem chvílemi vážně ani nedýchal.K minusu pak určitě fakt divnou atmosféru,ještě podivnějšího "bubáka",ale především šíleně nelogické jednání všech postav.To bylo vážně neuvěřitelně bijící do očí,jak jednotlivé postavy musejí jen kvůli ději dělat tak pitomé rozhodnutí a chovat se jako naprostí dementi,že to až bralo dech a rozum.Ovšem co mě doslova a dopísmene nasralo a ve finále srazilo i mé hodnocení je pointa.Nechci tím naznačit,že byla hloupá,to vůbec ne a naopak,kdy tu nebyli určité okolnosti,byla by to naprosto osvěžující,šokující a bombastická pointa.Ta okolnost ovšem spočívá v tom,že ona pointa je prachsprostou kopií a krádeží z úplně jiného,perfektního snímku z roku 2003.Nechci jmenovat,to už udělali jiné komentáře,ale tak šíleně kopírující finále mě vážně naprosto vyvedlo z míry.Na půl cesty tak skutečně zůstalo někde na půl cesty a jeho závěrečné plagiátorství mu i přes občasné klady snímku zkrátka nemohu v žádném případě odpustit. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání a to hlavně díky tomu, že pointa, na kterou jsem byl připraven jako na "realistickou", jak jsem se v jednom časopise dozvěděl, byla obehraná a téměř okopírovaná z o polovinu lepšího "Smrt přichází v bílém" (možné, že tohle je trošku SPOILER, tak se omlouvám). Jinak další velké mínus byl "vrah", který byl minimálně reálný, spíše byl i k smíchu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Vypnout přehrávač a disk vyhodit z okna je samozřejmě možné, nicméně byste přišli o docela divokou i vpravdě realistickou, nicméně už obehranou pointu, kterak to celé bylo. V daném žánru ale po těch letech očekávám NĚCO jiného než jen křepčení okolo liduprázdného motelu a bandu podprůměrně hrajících herců (Arielle Kebbel suverénně nejhorší). Pár sympatických rysů to přesto má, jemnou práci s budováním atmosféry nikoli, takže jsme někde na tenké hranici 40% a to ještě přivírám obě oči!! ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Včera som hľadal v novinách nejaký horor na večer a čo nevidím? "Na pol cesty" Film Box. Pred tým ako film začal som sem nazrel, aby mi bolo jasné vopred o čo ide vo filme. Úvod začal celkom slušne, napätie ako sa patrí a potom bude akcia, ako som si to popritom hovoril. Čo sa z filmu vykľulo? Kombinácia filmov Loď duchov + Texas Chainsaw + Harry Potter a pod. Ten zabijak mal byť pokus o dementora alebo čo ? a ešte s pílou, vŕtačkou a vypúštal jedovaté plyny. Masku mal ako na maškarnom plese a to nie je všetko, čo tento film ponúka. Uvidíte chabé a trápne chovanie postáv, dementných duchov a nehovoriac o závere, čo som si povedal, že ten film mal aj nejakú pointu, pretože ja som tam žiadnu nenašiel. Z filmu som teda dostal iba šedý priemer a predstavoval som si to inak. Nedávno som totiž videl Motel Smrti a keďže som čítal popis filmu: "...opustenom moteli.", myslel som si, že to budé niečo podobné. Tajomný vrah zabíja ľudí v moteli, ale mýlil som sa na plnej čiare. Napriek toľkým chybičkám krásy si film získava 2 hviezdy. Jedna za to napätie, ktoré by sa dalo krájať a druhá za výskyt študentov vo filme. Inak na film zabudnete hneď po týždni. Ľutujem, že som si nevšimol v programe druhý horor Skrýša. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Takže mám za sebou noc strávenú s Reekerom (bez blbých pripomienok:D). Scenár je klišoidný, že viac už to zrejme nešlo, 5 mladých ľudí sa vydá na cestu za akousi párty, na najhoršom možnom mieste sa im pokazí auto, a potom ich začne pomaly ubúdať:D. To je stručne k obsahu. Natočené je to celé prekvapivo pekne. Človek sa pri sledovaní nenudí, dokonca som sa párkrát skutočne bál (a to sa mi stáva naozaj iba výnimočne). Milo ma potešilo použitie slepého chlapca, čo prináša nové neotrelé možnosti v takomto druhu filmu. Či už na úkor hororu alebo komédie, keďže tento snímok nie je taký vážny ako sa zdá. Škoda len toho predvídateľného konca, ktorý doslova bije do očí inšpiráciou vo filmoch Smrť prichádza v bielom a Identite. Mohlo to byť inak o hviezdičku viac. Takto ostávam pri celkom slušných 60%. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama