Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pistolník Rod Gordon (Gordon Mitchell), přezdívaný „Roose“, při cestě do města projíždí kolem vypleněného ranče. V místním saloonu se střetne s Dudgettem (Aldo Berti) v hádce při pokeru a v sebeobraně zabije několik jeho mužů. Dudgett je najatý bohatým spekulantem s pozemky Tysonem (Tom Felleghy) a je zodpovědný za několik přepadení rančerů, kteří nechtěli prodat své pozemky za nízké ceny. Farmáři požádají Roose o pomoc. (curil)

(více)

Recenze (4)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Klasická spaghetti béčka...ale krásná, místy lepší, než slavnější originály.. a ta hudba, někoho nevezme s sebou, mne ale ano. :-) ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Gordon Mitchell neobvykle jako hrdina, ale jinak je tento film průměrný, ničím nevyčnívající a bez obtíží zapomenutelný. V podstatě se mi vybaví už jen pár drobností jako závěrečný zoom na Femi Benussi, ale o čem to bylo, už netuším. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Zajímavý výběr hlavního hrdiny, kteréhožto výzor by byl ozdobou každého zabijáckého záporáka. Zde je však klaďásem (na špageťáky) téměř čítankovým, byť hromada mrtvol za ním je nemalá. Naopak hlavní záporák je vcelku sympaticky vyhlížejícím mládencem. Hlavní hrdina žádný velký herec není, ale zde to až tak nevadí, mnohé zachrání akční děj a vedlejší postavy - samhawkensovský stařík, příslušný počet k odpravení určených bídáků a luzná hrdinka (ta vlastně taky moc nehraje, ale stačí jí ukazovat). Pěkné úvodní titulky s hezkou melodií. ()

curil

všechny recenze uživatele

Spaghetti western na obligátní námět boje o půdu. Osamělý pistolník se postaví na stranu farmářů proti pozemkovému spekulantovi a najatým banditům, kteří terorizují okolní ranče. ()

Reklama

Reklama