Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sang Hwan je dobrotivý, ale tak trochu zbabělý korejský policista. Jednoho dne potká tajemnou skupinu stařešinů, která sebe sama nazývá Sedmi Mistry a říká, že chrání Zemi před starověkým zlem, které před několika sty lety uvěznili a které se teď vrací a žádá vykonat krvavou odplatu na celém lidském druhu. Spolu s krásnou, ale smrtící Eui-jin se musí Sang Hwan tomuto zlu postavit a bojovat nejen o svůj život, nýbrž i o osud lidstva. (cubajz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

system 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna akcni komedie. Humor je snesitelnejsi nez u jinych pro nekoho tezce stravitelnych korejskych komedii a nektere gagy jsou opravdu vyborne. Akcni choreografie je na vysoke urovni, i kdyz draty se tu rozhodne nesetrilo:-), ale myslim, ze ku prospechu filmu, protoze akce je prehledna, hezky se na ni diva a spomlavocky jsou proste uchvatne. 4,5* ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Komiksová hero-poetika sa tu miesi v prvej polovici hlavne s komediálnymi prvkami usadených do výcviku mladého adepta (v civile príliš horlivého, ale "roztržitého" a smoliarského policajta-nováčika) v umení chi, aby film v druhej polovici prepol do vážne mieneného hrdinského boja za záchranu sveta s veľmi slušné odvedenými bojovými scénami. Hoci mám koréjsku žánrovú variabilitu a jej vzájomné prelievanie v rámci jedného filmu rád, tentokrát toto "preswitchovanie" bolo aj na mňa trocha moc. Namiesto jedného filmu by som tak radšej videl dva - jeden zostavený z ducha a nálady prvej polovice - vsádzajúci hlavne na humor a ten druhý, vážne mienený s nadupanými martial arts scénami. A občas by ešte zišlo popracovať na niektorých FXsekvenciách. U mňa 3,5*. ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák střihnutý velice dobrými gagy, sympatickými herci a skvělou bojovou složkou filmu. Ač děj není z nejlepších a nejlogičtějších (7 mistrů Chi (aka Power Rangers:), kterých vlastně ani není 7, hledá v průběhu dějin "vyvoleného", jež by probudil mocnou sílu Chi a zachránil svět), tak film dobře zachraňují hlavně dvě věci : Sang-hwan, jako zpočátku velice retardovaný policajt a "bulet-time Matrix" řezanice...I když i zbytek hereckého Ansámblu, není z nejhorších, tak Sang-hwana v jeho komických výstupech nepředčí...Ostatně, když se v druhé půli filmu, bleskurychle přerodí na velikého mistra v Taichi, tak dokáže dobře zahrát i jinou roli, než "fackovacího panáka"...Filmu by snad prospěl menší sestřih, pač necelé 2 hodinky na akční jízdu, byly přece jen trošičku moc.... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Arahan neoplývá žádným nadupaným scénařem nebo něčim takovým, je to v podstatě absolutně jednoduše nalinkovanej příběh o hledání vyvolenýho, kterej by měl zrubat hlavního master šmejda na kterýho ani ty největší hodný maséři nemaj a dostávaj pravidelně na prdel, jenže mě se to stejnak děsně líbilo, nejenže příběh je velice zábavnej a trošku hozenej do komedie, ale dokáže ukázat i několik vážnějších a famózních bojových scén se skvělou choreografií, nějakým tim bullettimem, bez hranic gravitace, ale v rozumný míře a skvělou hudbou, který mě dokázaly absolutně strhnout, zejména rubačky v restauraci a posléze v tréninkovým centru jsou špičkový, mimochodem ta z tréninkovýho centra je podle mě nejlepší scéna z filmu. Škoda jen malinko slabšího konce, sice bitka opět mega skvělá, ale přišlo mi, že postrádala větší náboj, kterej by mě donutil Ryu Seung-beomovi bezmezně fandit. Krom toho herci jsou tady hodně lehce oblíbitelný a to ať už se jedná o ňoumu Seung-beoma a nebo nádhernou kung-fu kočku Yoon So-yi, u který moc nechápu proč teď točí furt jen nějaký seriály, já bych jí rozhodně uvítal v dalších filmech. Je to prostě skvělá akční zábava a já po chvilkovým přemýšlení musim dát za 5 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky mix Matrixu a rôznych pribehov o vyvolenom hrdinovi s akcnymi scenami pojatymu prehnane a humorne jak v Kung Fu Hustle. Prva polovica filmu je cisto komedialna, kedze hlavny hrdina je v nej za totalneho luzra. V druhej sa necakane zvaznie a este vyraznejsie sa dostanu k slovu akcne sceny. Pred rokmi ma bavil film komplet. Tentoraz ma uz ta komedialna cast prilis nebavila. Ale druha polovica a akcne sceny stoja za to. Aj ked su plne slabsieho CGI, tak v tomto filme maju svoj vyznam, takze mi nevadia tak ako obycajne. 6/10. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama