Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitel Vance pověřuje Gibbse, aby z Moskvy přivezl jejich počítačového experta Kevina Husseina, který tam odjel za svým nemocným strýcem. Strýc zemřel a Kevin kvůli podezření, že je sledován, vyhledal útočiště na americké ambasádě. S Gibbsem do Moskvy odjíždí i McGee. Na cestě zpátky je však jejich helikoptéra uprostřed pustiny poblíž finských hranic sestřelena. Gibbs, McGee i Kevin nehodu přežijí a snaží se dostat k finským hranicím. Abby identifikuje raketu, která helikoptéru sestřelila, a Ducky si nechá přivézt tělo Kevinova mrtvého strýce. Při pitvě se zjistí, že strýc byl zastřelen a v jeho těle byla ukryta SD karta. Jedná se o počítačový virus, jenž dokáže deaktivovat obranný systém. Abby vložením SD karty do počítačové sítě NCIS virus spustila. (TV Nova)

(více)

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na hrnku s kávou na Gibbsově (Mark Harmon) stole je ke konci epizody je napsáno: „Ralph“, což je pocta zesnulému Ralphu Waiteovi, který hrál Gibbsova otce Jacksona Gibbse. (Katka189)
  • V některých scénách se tvář Pauley Perrette (Abby Scuito) zdá být opuchlá. To je způsobeno alergickou reakcí na barvu na vlasy, která ji málem zabila. (Katka189)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno