Ztracený rok (TV film)

USA, 2001, 92 min

Eric Stoltz

Richard Band

• Gemini

Víte, Slunce vlastně není planeta, ale hvězda. Neuvěřitelný co za věci se ve škole dozvíte když neusínáte... Zní vám to jako objevení Ameriky? No má to pronášet patnáctiletá holka, v reálu devatenáctiletá herečka, a podle toho to taky dopadá. Nehledě na to co si o americké vzdělanosti myslím, takhle strašně zoufalé to přece být nemůže... Ale tohle má být zhodnocení komedie, ne obžaloba školství:) Bohužel ani v téhle kategorii to nebude o moc lepší. Scénář napsaný jednoho deštivého dopoledne, řekl bych...žádné překvapení se nekoná, Ztraceným Rokem naštěstí ztratíte jenom hodinu a půl.(9.6.2005)

No nevim, proč to tady každý stírá. Já se u toho docela odreagoval.(9.6.2005)

• Arius

Pol hviezdy by bolo uplne primerane hodnotenie.(19.4.2007)

• Greg25

Kdyby to nechtělo být za každou cenu tak moc výchovné, tak "správné", pozitivní a schématické. Ale tady je těch kdyby najednou nějak moc. Škoda, Alison Mack je sympaticky civilní herečka. 40%(28.6.2011)

• Jeremiah

Již jsem dal dvě hvězdičky za větší blbosti, než je tato. Jinak jedna za A.Mack a jedna za víru, že i mezi mladými se najdou obětavé a hodné dívky, které nemyslí pouze a jen na sebe. Tomu ději ve filmu jsem samozřejmě nevěřil. Slabší 2.(19.8.2010)

• politik

Slušná romantická komedie, která je opravdu na odreagování. Spousta chyb, které opravdu nemá cenu psát, ale chvílemi jsem se dokonce i bavil.(9.6.2005)

• Eftive

tohle je opravdu strasny...(25.6.2011)