Nápoj lásky č. 9

Love Potion No. 9

Komedie / Romantický

USA, 1992, 92 min

Dale Launer

O tom, že "láska" vyvolaná jakýmkoli podvratným prostředkem vlastně není žádná láska a ta pravá násilně prostě nevznikne. Kouzelný nápad, s kterým se dnes operuje spíše ve filmech erotického charakteru, ale asi to nějak fungovat muselo, protože něco přeskočilo i mezi tehdy dočista neznámými Tatem Donovanem a Sandrou Bullock.(3.4.2005)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $754,935Tržby Celosvetovo $-(7.11.2009)

• borsalino

Přestože jsem schopen přijmout romantický film a brát jej se všemi jeho atributy (Pretty woman aj.), tak tohle byla již příliš silná káva, navíc děj velmi často přešlapoval na místě. Těžko něco takového doporučovat ke shlédnutí.(1.1.2008)

• nash.

Kde nic není, ani Sandra Bullock nepomůže... děs..(18.8.2008)

• ilemas

Pouštěli to v autobuse, jinak bych se na takovou trapnost nedíval.(24.5.2009)

• depony

Nenáročné, někdy trošku trapné, ale tak proč ne ... pokud od toho moc nečekáte, tak se i pobavíte.(3.1.2007)

Osmdesátková komedie v letech devadesátých a průměrné začátky Sandry Bullock.(19.8.2008)

• drexik

Potenciálně to mohla být dobrá komedie, ale to by jaksi všichni zúčastění museli chtít. Takhle se jedná o nudné tlachání se scénářem tak holým až hanba.(12.2.2010)

• 5150

U romantických komedií mám rád příběhy, které se alespoň malinko dotýkají reality, než takovéto šílené konstrukce. Nadruhou stranu se však na NÁPOJ LÁSKY č.9 docela fajn koukalo a pobavil jsem se. To někdy úplně stačí.(30.5.2006)

Uvolněná a celkem příjemná podívaná, ale pořád je to tuctová romantická komedie..rozhodně ale z těch lepších;-) Sandra Bullock coby ošklivka se pěkně povedla:-D(8.2.2009)

• Nautila

Průměrná romantická komedie těch let, jediné, čím se odlišuje od ostatních, je vcelku dobrý nápad se zvukem hlasu. 92 minut vypnutí mozku a za hodinu kompletní zapomenutí. Normálka.(12.2.2010)

• Handle

Veliká blbost :) i když nápad to nebyl až zas tak zlý, ale to zpracování se mi nelíbilo vůbec, šlo by to určitě líp a vtipněji. Krom toho, poměrně nudný film, vážně mě to nebavilo..(11.2.2010)

• Arius

V celku obstojny priebeh filmu urcite pokazil zaver.(3.1.2007)

• Rodin

Nevím věru, co bych musel vypít za nápoj, abych se u tohohle bavil. A hlavně kolik.(7.4.2010)

• Valentin

Člověk by řekl, další ze špatných komedií se Sandrou a jak její kariéra padá. Ale... pak jsem zjistil, že její mladý vzhled není způsoben maskérnou, ale že jde o jeden z její prvních filmů. Sice je to pořád předvídatelná romantická komedie, která ničím nezaujme, ale alespoň Sandra vypadá hezky.(18.2.2011)

• DANAT

Nemecky nazov: Der Duft der Liebe(30.1.2010)

• alambert

První polovina filmu naprosto skvělá komedie, v druhé polovině se ale bohužel místo rozvíjení původního stylu film snaží přejít snad do dramatičnosti nebo kam, každopádně se to nedaří a film začíná být velmi otravný. A pak se už jen modlíte...prosím, ať už to skončí!!!(11.2.2010)

• lapatata

Velmi zoufalé začátky Sandry Bullock.(19.1.2010)

Je to otázka očekávání. Já se u toho náhodou celkem pobavil. A ty kostýmy! (Aha, už si vzpomínám, tak se tehdy vlastně chodilo:)(12.2.2010)

Těch 50% za tu docela koukatelnou opičí romantiku dám.(4.9.2010)