Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné, ako sa niektoré ženy dokážu ponížiť. A ešte si o sebe myslia, že sú slávne herečky vďaka týmto rolám, kde sa zostudia na večné veky. U takej Cameron sa to dá ešte chápať - zhltla tretinu rozpočtu a 17 melka pristálo na účte. Ale ten zvyšok, to nemá ani trocha sebaúcty? Pritom scenáristická handra Nancy M. Pimental povedala, že to je film zo života, že ona také s kamoškou bežne zažívala, preto si tu priam životopisne strihla rolu hnusne blivajúcej retardky, proste CV s ktorým sa chceš pochváliť. Kristína z jablkovej brány si tu tiež dala zopár nesmrteľných fórov, ako nechávam sa v aute kamoškou vylízať, no a orálny zásek Selmy Blair s vajcami v ústach sa určite raz ocitne na zozname najpamätnejších kinematografických scén za 150 rokov. Výhodou filmu je len fakt, že nie je dlhý a keď vynecháte trápne niekoľko minút trvajúce potitulkové scény a keď čírou náhodou zavadíte o gombík a rýchlosť prehrávania zvýšite na 1,25, ono sa to dá za hodinu zvládnuť. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se mi to poprvé líbilo víc. Také je potřeba brát v potaz, v kterém roce to vzniklo, protože dnes by se to ztratilo v tom množství podobných komedií. Hodnotil bych jako lehký nadprůměr a od klasické 'teen' komedie se odlišuje asi jen mimořádně hezkými holkami:). Cameron je nádherná a zde se ani se svými kamarádkami nebojí něco ukázat. Sexy ženy v sexy oblečkách a k tomu pár dobrých vtípků (písnička, dědeček, spratek v kostele, motorkář) a příjemná zápletka, to vše na takových 65%. ()

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto mi unikl důvod a cíl natočení tohoto kinematografického „skvostu“. Mám docela ráda teenagerovské potřeštěné komedie, ale tohle nebylo ani zamilované, ani vtipné a už vůbec ne sexy. Byla to bláznivá těžko pochopitelná slátanina trapných a vulgárních gagů. Jediný klad to mělo, že se mi u toho dobře umývalo nádobí, jinak bych to sotva přetrpěla do konce. Už jsem na tento druh humoru asi stará. Pořád jsem si říkala : „Polechtejte mě někdo, ať se zasměju!“ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)
  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama