Reklama

Reklama

Supersmradi - Malí Géniové 2

  • Německo SuperBabies: Baby Geniuses 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Mortemiss odpad!

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem na to viděla ukázku, bylo mi asi 10 let. Jelikož mě to zaujalo, tak jsem si to běžela koupit do trafiky, po shlédnutí jsem bouchala hlavou do stolu a ptala se sama sebe proč jsem si tu pitomost vlastně kupovala? Jediné co mě omlouvá je, že jsem byla hloupé děcko. Děsně vypatlanej film, na který se nedá dívat! ()

kyjak odpad!

všechny recenze uživatele

Před několika lety, když sem byl ještě relativně malý (mlady) hošík jsem si pučil od kamarádů tenhle film. Tvrdili mi že je to hrozná sranda. No a co se nestalo ? Už jako malý kluk jsem se nevydržel dívat ani 10 minut. Od té doby jsem se už několikrát snažil se na tenhle film podívat a garantuji vám že ani s alkoholem to prostě nejde. S tímhle filmem mám ale velké plány. Tak třeba jsem si slíbil že pokud neudělám maturitu, za trest se na tenhle film podívám ale pro jistotu si vezmu i velký pytel marihuany aby to bylo alespoň trochu snesitelné. ()

Reklama

Fez odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl jako malej, přišlo mi to docela cool. Jenomže když jsem se na to podíval teďka nedávno, tak jsem se chytal za hlavu a říkám si 'proboha proč?' . Scénář psal asi někdo ve věku hlavního představitele. Děj? Ten tam ani nehledejte. Toto je humus humusů! VAROVÁNÍ: Pokud se na tento film podíváte, tak se vám rapidně sníží IQ. ()

Happy98 

všechny recenze uživatele

Posledni slova pred smrti? Kachna. Kachna, ooo neeeee. Nechapu proc se tady nad tim nekdo zarazi, ze se to nemuze stat, ale pak se jim libi superman, spiderman a spol. Je to superkravina, ale ja se u toho suprove bavil a detem, kterym je to urceno, se to bude treba libit i z jinyho duvodu, nez ze to bylo tak hrozne dementni. Kahuna na hrad 50% ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle zážitek rozdýchávám ještě teď. Výdech, nádech, výdech, nádech... Uff, tak teda jo. Zde nezbývá než vyslovit přání, aby Boba Clarka mučili nějakým zvlášť vypečeným způsobem. O tom, co lidské smysly přijmou během sledování Supersmradů, se nesnilo ani beatnikům, hippies a Immanuelu Kantovi. Jestli ještě někde zaslechnu jméno Kahuna (a nebude to v souvislosti s Tarantinem), tak za Bobem Clarkem zajedu osobně vykonat své výše uvedené přání. (582., září 2010) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na několik Zlatých malin. Nominace získal v kategoriích nejhorší režisér, film, scénář a herec ve vedlejší roli (Jon Voight). (Siriuss)
  • Posledný film režiséra Boba Clarka pred jeho smrteľnou autonehodou, ktorá sa stala v apríli 2007. (matt6)

Reklama

Reklama