Supersmradi - Malí Géniové 2
Malí géniovia 2: Superdecká
Komedie / Rodinný
Německo / Velká Británie / USA, 2004, 85 min
Bob ClarkPlakáty
Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $9,219,388 ║Tržby Celosvetovo $9,448,644 ║(26.3.2010)
mandes
rozpočet : ? tržby celosvetovo : $9,444,252(24.12.2006)
MISSha
odpad!Vrchol debility !!!!!(12.9.2009)
Jacinda
odpad!ÚÚÚÚ jak já nesnáším malé děti... některé. Absolutně mi nepřijdou roztomilý...některé. A tohle je fakt nechutný. Tento film ve mě vyvolal pochybnosti, zda chci mít děti(22.2.2010)
salahadin
odpad!Je tu někdo, kdo to dokoukal? Já vím, že to pouštěli děcka u nás na praxi a všichni ožralí se u toho děsně chlámali. Když vystřízlivěli, tak to cd rozsekali na kousíčky (ale spíš měli ještě zbytkáč). Každopádně tohle veledílo je shit shitoucí.(6.11.2008)
Ištván87
odpad!Bez komentáře. Ještě teď je mi mdlo.(17.2.2009)
Kryton
odpad!První díl byl strašný a jeho pokračování potrzuje pravidlo dvojek. Ještě větší a blbější.(6.2.2010)
Ouwen
odpad!Už bych chtěl vidět jak malý smradi zachranujou naší planetu dobrej a trapnej vtip.(9.9.2010)
tom88
Konečne som si našiel čas aj na poriadnu sračku a bolo to s čistým zámerom. Jednotku som síce nevidel, ale myslím, že v tomto prípade to ani nie je potreba. Tento film je klasika. Všetko je tu zle a nič nefunguje. Dej, scenár, námet, kamera, réžia, hudba a samozrejme herci sú katastrofálni, aj keď Voight ma celkom pobavil, ale aj tak nechápem prečo bere takéto ponuky. Je to film čisto pre fakt malé decká, ktorím sa to asi páči, ale ako filmarina je to katastrofa. Niekedy je dobré si pozrieť takýto odpad, aspoň viem čoho všetkého je filmové ,,umenie,, schopné. Asi som macher, že som to dodíval až do konca a škoda, že odpady nedávam inak by som ho tomuto individu s radosťou naparil. 15%(7.3.2009)
L_O_U_S
odpad!Tenhle zážitek rozdýchávám ještě teď. Výdech, nádech, výdech, nádech... Uff, tak teda jo. Vulgarizmy používám ve svých komentářích minimálně a jen tam, kam podle mého jazykového citu sedí. Zde nezbývá než vyslovit přání, aby Boba Clarka mrdali do ucha železným připínákem a do řitě mu strčili rezavou trubku. O tom, co lidské smysly přijmou během sledování Supersmradů, se nesnilo ani beatnikům, hippies a Immanuelu Kantovi. Jestli ještě někde zaslechnu jméno Kahuna (a nebude to v souvislosti s Tarantinem), tak za Bobem Clarkem zajedu osobně vykonat své výše uvedené přání. (582.)(6.9.2010)
Standito
odpad!Takého debila ako ja aby človek hľadal. Videl som predošlú časť (samozrejme som nedopozeral), no napriek tomu som opäť zhliadol totálne trashové dno. Škoda, že sa slovo odpad nedá stupňovať.(14.8.2008)
Perry-
odpad!Viděl jsem trailer, to mi stačilo... Koukat na to na celý? Takový magor vážně nejsem.(23.12.2007)
rsimonyi
odpad!První díl byla blbina, ale dala se. Tohle jsem ale vůbec nepochopil...........fuj.(4.1.2007)
bestlama
odpad!Já znám daleko víc adeptů na nejhorší film na světě ... tohle mi nepřišlo tak strašné jako některé filmy od Asylum ... Malým dětem se to líbit bude, je to určené pro děti, ne pro dospělé :)(27.12.2010)
Reverger
odpad!A sakra! Takže to jsem viděl dvojku! Né...no co, seru na jedničku. To je taková píčovina...(3.1.2011)
arcticsky
Chvílemi roztomilá čičmunďárna začínající ve východoněmeckém, pod samopaly hlídaném sirotčinci :-)(13.4.2011)
Horak
odpad!Někdo tvrdí, že film je o dětech ze školky pro děti ze školky. Každopádně je to zajímavý argument. Pro toho kdo má školku za sebou je to ovšem neskutečně bizzarní podívaná a nechávat děti s tímto filmem samotné bych taky nedoporučoval....(28.11.2006)
Simgal
odpad!Jak se proboha k téhle sra*ce připletl Jon Voight, to do nejdelší smrti nepochopím.(13.1.2009)
Empire
odpad!To jsem od režiséra Vánočního příběhu a Black Christmas fakt nečekal....nechápu(3.11.2005)
kobliha
odpad!Tazko sa hladaju vhodne slova...(30.12.2007)
| Na DVD od: | 13.12.2004 H.C.E. |
|---|---|