Reklama

Reklama

Yu-Gi-Oh! Film: Pyramida světla

  • Japonsko Yū Gi Ō: Duel Monsters - Hikari no Pyramid (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nebo není? Duely, strategie, tradice, napětí a zábava, to je jedna z nejúžasnějších karetních her, která tvoří základ prvního celovečerního filmu inspirovaného populárními Yu-Gi-Oh! hrami, komiksy a televizním seriálem. Hrdina Yugi se postaví proti svému odvěkému rivalovi Kaibovi ve hře, která je o to nebezpečnější, že se v ní imaginární monstra mění ve skutečné zuřivé bestie a na kolbiště navíc vstupuje starodávné zlo. Kdo zvítězí v tomto vrcholném souboji? Ať jsi začátečník nebo profesionál, dívej se a určitě se budeš bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

tom88 

všechny recenze uživatele

WTF?? Trápny, naivný a stupídny japonský zlepenec. Nevedel som čo mám čakať, ale určite som nečakal takúto fantasmagoriu a monštrozitu. Keby aspoň ten dej bol lepší, ale išlo tu hlavne o tie súboje, ktoré nemali hlavu ani pätu. Ak si pri začiatkoch sledovania myslíte, že to tvorcovia už trocha dosť preháňajú, tak sa mýlite, to je ešte len ZAČIATOK. Zmätok v bojoch naberal obrátky až dokonca a ja som len neveriac krútil hlavou pri čom sa mi gúľali oči kade tade. Je to fakt brutal v zlom slova zmysle a navyše ani animácia sa mi nepozdávala, takže sa vlastne ani nebolo na čo pozerať. Možno, že to má nejakých fanúšikov, film predsa len celosvetovo zarobil 30 melónov, ale ja sa fanúšikom zrejme nestanem. Som trocha pobúrený a musím si nechať vychladiť hlavu. 25% ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Naskytla se mi výjimečná příležitost ke shlédnutí tohoto filmu v řadě jiných (a dozajista kvalitnějších) anime filmů. Seriál jsem neviděl, ale musím říct, že tohle mi přišlo spíš jako delší díl seriálu, neboť jsem nezachytil sebemenší snahu o zaímavější dějovou linii. Divák pak musí kroutit hlavou i ze způsobu zachycení bojů, při kterém jsem se jaktěživ tak nezasmál. Fakt, že jim do ruky přicházejí karty, s kterými následně můžou udělat super kombo, a následně to samé udělá protivník, postrádá logiku a napětí, při kterém by jste drželi palce kladnému hrdinovi. To se apoň Pokémoni vytasily pro filmy s netradiční a nastavěnou dějovou linií. ()

Reklama

bax 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho oveľa viac. Aj keď musím povedať, že ten český dabing, v ktorom som to videl bol des a hrôza. Hra je to skvelá, ale ako anime strašné. Čo som videl pár dielov pôvodnej série, tá sa celkom dá. Počul som, že aj nové pokračovanie 5D's je dobré. Ale tento film nič moc. Podobne aj GX séria. Najviac to dopláca na nezaujímavú myšlienku. Karty sú super, pokiaľ ich hráte vy, ale dívať sa na animované súboje - no nič moc :( ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako malý žral.Doma mám ještě dnes stovky karet a pořád mi nepřjdou jako "věc pro děti".Stokrát lepší,než Pokémon,ale to mi tu snad uznáte.Tento film je pro mě dokonce o hvězdičku lepší než seriál,ale to bude tím,že ten jsem jako malý viděl jen párkrát.Film má dobrý příběh a není moc anime,kde by byli lepší filmy,než seriály.Tady to nejspíš taky není tak,ale film mě prostě zaujal.A baví mě ještě ted a bavit mě bude.Jen lituji toho,že nemám to věc na zápěstí jako hlavní hrdina.To mi opravdu chybí :D ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

V žánru anime už nejsem žádný nováček, ale tohle prostě nejde hodnotit ani jako průměr. Karetní hry mě nikdy nebavili a když se rozhodnete natočit seriál a pak film na základě karetní hry, tak to nevěstí nic dobrého. Tedy kromě rejžování pěkných penízků do kapsy všech autorů a producentů. Snad jen znalci a hráči původní hry si to můžou naplno vychutnat. Tu jednu hvězdu dávám za celkem slušné zpracování a za hlavního padoucha se slušivím egyptským jménem. 2/10 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama