Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SMALA SUSSIE je gangsterská komedie odehrávající se v industralizované části venkova. Erik se vrací do rodného města, aby našel svou mladší sestru Sussie. Nic není jako bývalo, všichni se chovají podivně a Erik postupně zjišťuje, že jeho rodné město je plné gangsterů. (5150)

Recenze (42)

elgato 

všechny recenze uživatele

[promítač předstoupí před plátno v kině] - " Jak jste si všimli, film skončil.Zapoměli nám poslat poslední díl.Sakra! Ale já se pokusím to napravit." [volá mobilem] - " Ahoj, to jsem já. Neviděl jsi Pulp Fiction, co? Jak to skončilo? Aha, jo? Působí to zmateně, ale...Jak to dopadlo s tím černochem? Tak ahoj!" [znovu k publiku] - " No, je mi líto že to musím říct, ale John Travolta zemře. Když vyjde ze záchodu zastřelí ho Bruce Willis.Ale černoch dopadne dobře. Teď můžete jít dělat něco jiného. Hrabat listí nebo tak, sbohem!" [potlesk] Další ze skandinávských kousků které stojí za to vidět, vykašlat se na Hollywoodské filmy přes kopírák a dát si něco mile ujetého. Pro ty co mají rádi výpravné filmy to bude sklamáním, páč rozpočet filmu byl asi hodně omezený ale jinak je to plné "skandinávské" akce a humoru. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dokonalá komedie/gangsterka/detektivka, která neuvěřitelně vtipně a s nadsázkou reflektuje život a poměry na malém městě. Navíc je to perfektní černohumorná jízda, která mě znovu donutí napsat, že švédové prostě umí točit vyjímečné filmy. No a Pilsner Urquell to jistí, stejně jako spousta filmových odkazů a poct. "Polsa has no fear, because he's got a lot of beer." 90% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Medzi tri a štyri, ale za Tuvu Novotny zaokrúhľujem hore. Ona je úžasná a scény s ňou sú vôbec tým najlepším na celom filme. Tie úsmevné (keď je na drogách), ale hlavne nostalgické, smutné ťahajú film miestami aj na päť hviezdičiek. Zvyšok je trochu zmätený, ale celkovo sympatické obsadenie a skvelý soundtrack to ťahajú hore. Len nabudúce viac tej Tuvy. ()

weselow 

všechny recenze uživatele

Smala Sussie nepůsobí zpočátku jako výrazný film, první část zaujme pouze humorem takže když po půl hodině hlavní postava prohlásí, že "všechno co vám vyprávím, je nezbytně důležité, abyste to celé pochopili", máte pocit, že se jedná spíš o klišé. Postupně se jednotlivé informace dostávají do zvláštních souvislostí, až se z toho vyvine zajímavý příběh s ještě zajímavějším rozuzlením. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Konecne jedna podarena europska komedia vymykajuca sa cim dalej tym viac hlupejsim americkym. Vtipne a skvele zahrane postavicky jedneho svedskeho malomesta, ktore su zapletene do zmiznutia mladej Sussie. V niektorych momentoch pripominajuce Trainspotting ci Zbal prachy a vypadni, a tie ja velmi rad :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama