Reklama

Reklama

Alice Cooper: Brutally Live

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2000, 105 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Londýnské vystoupení legendárního schockrockera Alice Coopera ze 7.června 2000. Tour k desce Brutal Planet přináší dlouhý setlist a opět i divadelní show se spoustou krve a klasických "Cooperovin." Tentokrát tracklist obsahuje rovných 42 kousků, kde je i raritní cover verze hitu The Who - My Generation. Ač už se Alice pohybuje v branži mnoho let, na jeho show se to podepisuje zřejmě jen v kladném. (Bachy)

(více)

Recenze (18)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Hail to the King! A to i přesto, že první polovina se věnuje pouze albu Brutal Planet, které přeci jen není z Alicových nejzdařilejších. Na druhou stranu show je to perfektní, Alice tradičně válí a ve druhé půlce se podívá na zoubek i svým klasickým hitům, tam už je to bez výhrad. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Brutálně naživo na brutální planetě. Alice Cooper je přes svůj věk stále schopen utáhnout výbornou show... tak ať mu slouží! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Alice Cooper je americký umelec, ktorý má svoj originálny a jedinečný štýl. Jeho hudba ma síce nijak zvlášť neoslovila. Ten jeho hard rock nie je špatný, ale predsa len mám radšej tvrdšiu a extrémnejšiu muziku. Avšak jeho teatrálnu horrorovú pódiovú show a post-punk-gotický image musím plne oceniť. Záznam londýnskeho koncertu, ktorý odohral siedmeho júna roku 2000, som si s radosťou pozrel. Paráda! Alice Cooper to ešte stále vie roztočiť. Rock horror show! Brutally Live! **** ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tento koncert je povinnosť pre hororových a pre rockových fanušikov. Vitajte v nočnej more. Vlaste nie. Vitajte na brutálnej planéte. Na planéte, ktorú sme si sami stvorili a ktorú nám hororový majster, pán podmaľované oči, Alice Cooper ukazuje. Sú to len malé veci, ako hovorí kráľ shock-rock, ktoré nás robia šialenými. Toto je jedno veľké hororové šialenstvo. Prvú polovicu si MUSÍ pozrieť každý hororový fanúšik. Inak príde o dieťa s dvoma hlavami (jedna je ako od Jasona, druhá ako od vlkolaka), tradičnú gilotínu, zvieraciu kazajku, či vzkriesenie Frankensteina (+ Alicova dcéra Calico ako sestrička). Druhá polovica (od piesne "No More Mr. Nice Guy") sa nesie v štýle rock'n'roll, kde zaznejú tie najväčšie Alicové hity, v podaní napríklad skvelého KISSáckeho bubeníka Erica Singera, či cool klávesáka Teddyho ZigZaga. Proste skvelý rock'n'horrorový koncert, ktorý si nesmiete nechať újsť. O to viac, ak ste "sick thing", ako ja. PS: "You can burn my house/ You can cut my hair/ You can make me wrestle naked with a grizzly bear/ You can poison my cat/ Baby I don't care/ But if you talk in the movies I'll kill you right there" ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert, kterému nemám vůbec co vytknout. Skvělý výběr songů, výborná atmosféra, perfektní zvuk. Každý příznivec Coopera by měl tohle shlédnout, nebo alespoň slyšet. BTW, když začla hrát píseň Poison, svět se mi pěkně zatočil. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Perfektný koncert od Coopera, ktorý sa predvádza a je vidieť že mu to ide skvelo. Fanúšikovia sa tešia na každučkú pesničku ktorú zaspieva, hlavne sa mi od neho páči skladba Poison a Im Eighteen. Ale 3 pesničky mi tu hodne chýbali, hlavne Hey Stoopid, Hell is living without you a Hes back 100 percent. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Mistr teatrálního horror rocku vás zve k návštěvě Brutální Planety, kde zažijete vaše nejhorší noční můry. Pódium jako vrakoviště s autem a barely, nepořádek, sem tam nějaká mrtvola a mezitím se prohází jeho temná výsost Alice Copper sehrávající rockové divadlo, ať už se jedná o blázna ve svěrací kazajce, poprava gilotinou nebo znovuoživení pomocí elektřiny á la Frankenstein, čímž se koncert přesune z první temnější a tvrdší poloviny do rock'n'rollovější polohy, aby na konci začalo všechno od začátku :-) ()

KingObscene 

všechny recenze uživatele

Alice Cooper je pro mě jedna z nejvýraznějších a nejvíc "cool" osobností v dějinách rockové hudby. Záznam tohoto jeho vystoupení je zatím nejlepší ze všech, který jsem viděl. Setlist obsahuje sedm songů z geniálního alba Brutal Planet, což vnímám jako velký plus, protože dnes z něj Cooper se svou bandou nehrají ani jednu věc. V setlistu samozřejmě nechybí stálice jako School's Out, I'm Eighteen, Poison, Feed My Frankenstein, nebo No More Mr. Nice Guy. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ: následující hodnocení bude napsáno pod vlivem neustále živých brutálních zážitků ze 3. řady brněnského koncertu krále hardrockového podsvětí. Po spuštění tohoto DVD neočekávejte nic, než brutální kremaci! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že se jedná o průměrný koncert. Nicméně "obživnutí" Mistra po dekapitaci (jak jen to provádějí?) znamenalo i oživení vystoupení - následovala úžasná bigbítová show plná skvělých songů - vyzdvihl bych například Poison...dobře hrají ti mladí kluci.... ()

Weruss 

všechny recenze uživatele

Mistr kázající světu svou vizi zkázy a zmaru. Vítejte v brutální říši černě podmalovaných očí. Stojí za pozornost. ()

M0rSalis 

všechny recenze uživatele

Jak už je u Coopera zvykem tak i tato show byla přehlídka jak divadelního umu, tak skvělé rockové/metalové muziky. Jediné co my relativně kazilo dojem z celého záznamu byl fakt, že "obecenstvo" tam postávalo jak kdyby se na pódiu hrálo loutkové divadlo, žádné emoce ... V porovnání s Cooperovím koncertem v Brně v roce 2008 to byla ze strany fanoušků slabota, v případě Brna měli železné zábrany co dělat aby udrželi fanoušky ve vyhrazené oblasti a při písni Poison se muselo otřásat celé Brno pod náporem tísíců skákajících fanoušků ... ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Skladby: 1.Brutal planet 2.Gimme 3.Go to hell 4.Blow me a kiss 5.I'm eighteen 6.Pick up the bones 7.Feed my frankenstein 8.Wicked young man 9.Dead babies 10.Ballad of dwight fry 11.I love the dead 12.The black widow 13.No more mr. nice guy 14.It's hot tonight 15.Caught in a dream 16.It's the little things 17.Poison 18.Take it like a woman 19.Only women bleed 20.Under my wheels 21.School's out 22.Billion dollar babies 23.My generation 24.Elected ()

LOVE VOLE 

všechny recenze uživatele

Výborné připomenutí, ovšem zážitek naživo se nedá s ničím srovnat. Alice umí upoutat jak muzikou, tak výborným jevištním zpracováním. Pořád se něco děje!!! ()

Reklama

Reklama