Reklama

Reklama

Skřítek Mrazík

  • USA Jack Frost
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1934, 9 min

Obsahy(1)

V lese vládne pohodička. Všetky zvieratá sa hrajú sa a veselia. Až do chvíle, kedy sa ohlási jeseň. To je čas na to, aby si zaobstarali zásoby potravín a pripravili sa na dlhú, chladnú zimu. Len malému medveďovi sa nechce zaľahnúť na zimný spánok. Tajne sa vyberie von, túlať sa po hore. To však oľutuje ihneď po tom, čo ho začne prenasledovať zimný prízrak v podobe desivého, zmrznutého starca. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (6)

igi B. 

všechny recenze uživatele

I po cca třičtvrtě století stále (nebo možná o to více) okouzlující animáky z produkce Celebrity Pictures, nabité rozvernými gagy, s půvabnou dobově stylovou kresbou a animací. Tento filmek s českým názvem "Skřítek Mrazík" na kompilačním dvd z produkce LK. Ovšem nutno pustit si film v originále! Krom původní zvukové stopy je totiž dvd bez českých titulků a s opravdu odpudivým českým dabingem, namixovaným na utlumený původní zvuk, takže částečně krom zpěvu a dialogů neslyšíte ani původní hudbu, ruchy nevyjímaje. Neuvěřitelné, co dokážou vyprodukovat tuzemští prasáčtí ignoranti s pokryteckým podtextem, že "dvd by si neměli nechat ujít fanoušci klasické animace, filmové historie nebo sběratelé" (sic!)... :-( - - - - - (Poprvé viděno 28.9.2008 na dvd, komentář zde jako druhý - 28.9.2008) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V lese vládne pohodička. Všetky zvieratá najvzájom dovádzajú, hrajú sa a veselia. Až do chvíle, kedy sa ohlási jeseň. To je čas na to, aby si zaobstarali zásoby potravín a pripravili sa na dlhú, chladnú zimu. Len malému medveďovi grizly sa nechce zaľahnúť na zimný spánok. Tajne sa vyberie von, túlať sa po hore. To však oľutuje ihneď potom, čo ho začne prenasledovať zimný prízrak v podobe desivého, zmrznutého starca. *** ()

majo25 

všechny recenze uživatele

10. diel seriálu Comicolor Cartoon - tentoraz o neposlušnom medvedíkovi Grizzlym, ktorý sa vydá na vandrovku, ale rýchlo pochopí, že život nie je med...na pomoc mu pribehne škaritok Frost. 60% ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka o malém medvídkovi, který se uraženě vydá do světa, i když má jít spát na zimu. Za chvilku je všude chladno a Mrazík si ho pěkně podá, ale naštěstí je tu někdo, kdo mu může pomoci. Medvídkova písnička končící I am grizzly grizzly bear mi v hlavě hraje pořád. ()

Reklama

Reklama