Reklama

Reklama

Skeleton Frolics

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1937, 7 min

Režie:

Ub Iwerks

Obsahy(1)

Vždy keď nastane spln, povstanú z chladnej zeme kostlivci a pustia sa do bujarej show. V sprievode podivného kostnatého orchestru predvedú ešte podivnejšie tanečné kreácie. Od polnoci až pokiaľ ráno kohút zakikiríka, sa budú baviť na cintoríne a tancovať na svojich vlastných hroboch. (MM_Ramone)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vždy keď nastane úplňková noc, povstanú z hrobou kostlivci a pustia sa do bujarej show. Za doprovodu podivného kostnatého orchestra predvedú ešte podivnejšie tanečné kreácie. Od polnoci až pokiaľ ráno kohút zakikiríka sa budú skeletoni baviť a tancovať na svojich vlastných hroboch. Bizarný, starý, krátkometrážny, animovaný film. "Skeleton Frolics" určite poteší a pobaví väčšinu horrorových priaznivcov. **** ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Asi začínám bejt na starý kolena sentimentální, nebo jsem zdětinštěl, ale tenhle moc příjemný animák mě až záhrobně pobavil. Jako variace na Disneyho Skeleton Dance sice o délku kosti prohraje, i tak je to ale příjemná halloweenská legrácka s nádechem té nostalgie "starých dobrých časů". ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Tak áno lepšie animácie sa vtedy ani nerobili, ale tento karaoke tancujúci štýl je iba tretinovým uspokojením krátkometrážneho animovaného potenciálu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ležet v hrobě musí být pěkná nuda, takže v žádném případě neuškodí se alespoň jednou za noc protáhnout a přitom si zahrát s kamarády v orchestru. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Staré animáky byly skvělé v tom, že je doprovází klasická hudba. I proto působí narozdíl od moderních mazanic solidním dojmem a představují poctivou práci. Dnes vám dokonce zahraje orchestr plný kostlivců. ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Barevná variace na Skeleton Dance. Dnes by se řeklo remake. Obraz je mnohem méně provázaný se zvukovou stopou. Nové a barevné nemusí nutně znamenat lepší. Teď už jen stačí počkat na verzi in 3D... on ice! ()

Reklama

Reklama