Reklama

Reklama

Skeleton Frolics

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1937, 7 min

Režie:

Ub Iwerks

Obsahy(1)

Vždy keď nastane spln, povstanú z chladnej zeme kostlivci a pustia sa do bujarej show. V sprievode podivného kostnatého orchestru predvedú ešte podivnejšie tanečné kreácie. Od polnoci až pokiaľ ráno kohút zakikiríka, sa budú baviť na cintoríne a tancovať na svojich vlastných hroboch. (MM_Ramone)

Recenze (6)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Staré animáky byly skvělé v tom, že je doprovází klasická hudba. I proto působí narozdíl od moderních mazanic solidním dojmem a představují poctivou práci. Dnes vám dokonce zahraje orchestr plný kostlivců. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vždy keď nastane úplňková noc, povstanú z hrobou kostlivci a pustia sa do bujarej show. Za doprovodu podivného kostnatého orchestra predvedú ešte podivnejšie tanečné kreácie. Od polnoci až pokiaľ ráno kohút zakikiríka sa budú skeletoni baviť a tancovať na svojich vlastných hroboch. Bizarný, starý, krátkometrážny, animovaný film. "Skeleton Frolics" určite poteší a pobaví väčšinu horrorových priaznivcov. **** ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Asi začínám bejt na starý kolena sentimentální, nebo jsem zdětinštěl, ale tenhle moc příjemný animák mě až záhrobně pobavil. Jako variace na Disneyho Skeleton Dance sice o délku kosti prohraje, i tak je to ale příjemná halloweenská legrácka s nádechem té nostalgie "starých dobrých časů". ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Tak áno lepšie animácie sa vtedy ani nerobili, ale tento karaoke tancujúci štýl je iba tretinovým uspokojením krátkometrážneho animovaného potenciálu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ležet v hrobě musí být pěkná nuda, takže v žádném případě neuškodí se alespoň jednou za noc protáhnout a přitom si zahrát s kamarády v orchestru. ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Barevná variace na Skeleton Dance. Dnes by se řeklo remake. Obraz je mnohem méně provázaný se zvukovou stopou. Nové a barevné nemusí nutně znamenat lepší. Teď už jen stačí počkat na verzi in 3D... on ice! ()

Reklama

Reklama