Reklama

Reklama

Filmaři doprovázejí řidiče kamionů, kteří musejí během dvou měsíců, kdy pořádně zamrznou řeky a jezera, navozit materiál a zásoby k severnímu polárnímu kruhu. Řidiči mezi sebou závodí, kdo bude nejvýkonnější. Hazard na pokraji smrti... (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle seroš je pro milovníky počítačových simulátorů Extreme Truck Simulator nutnost! Dokonce si máte možnost zkouknou některé z tras co si hráč projíždí po zamrzlých řekách a jezerech. Řídit těžký truck s často hodně drahým nákladem stovky mil je dřina sama o sobě. Jezdit s ním v arktické zimě, to je ještě o level dál, ale jezdit s ním místy, kam se dá jet jenom v zimě, protože např. zbytek roku jsou to neprostupné bažiny, to už je psycho... Divák s údivem zjišťuje, kde všude ve Státech žijí lidé. Nedokážu si představit, že se vám někde v divočině stovky mil od civilizace cosi podělá pod kapotou a venku je - 25 stupňů... Ano jsou vysílačky, mobily, pomoci se člověk dovolá, ale přesto... Já bych to nedělal. Když jsem viděl jak borec s kamiónem naloženým bagrem jede jako první zamrzlou trasu přes jezero za noci a ve vánici s kladivem na klíně kdyby se tahač probořil do ledu aby se včas vysekal z okýnka.... Brrr... Klobouk dolů před těmito chlápky. No a milovníci amerických tahačů se mohou popást očima na všech těch Macích, Kenworthech, Peterbiltech, Freightlinerech ad... * * * ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál z drsného prostředí... První díly člověk žasne a užívá si přírodu, napětí a tu tvrdou práci.. ale po mnoha dílech to je dokolečka to samé naložém-přejedu led-vyložím-a zpět ... Ale sem tam nějaká ta nehoda, zácpa, praskající led či nehoda na obyčejné silnici či odchod truckera domů to ,,okoření,, = 3z5 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No, sú to výborní šoféri a dosť drsní, odvážni chlapíci títo borci, čo šoférujú svoje nablískané, vysokovýkonné "Trucky na ľade" uprostred rozľahlej, chladnej Aljašky. Ale na to, aby sa o nich natočil dokumentárny seriál, v podobe dnes tak modernej televíznej reality show, je to predsa len trocha málo. Nie som žiaden nadšený obdivovateľ veľkých ťahačov, takže preto asi nedokážem oceniť takýto druh programu. Mňa to po pár minútach začalo proste nudiť. * ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

První díl je dechberoucí, druhý skvělý, třetí dobrý, čtvrtý průměrný a od pátého dál už je to jenom stále ta samá nuda, která je sice technicky perfektní, ale obsahově stále stejně prázdná. Být to třeba celovečerák, nebo krátká série, tak by to byla paráda, ale takhle roztažené je to pořád omílání toho samého dokola. 35% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vy, ale ja som sa z tohto programu veľa o fungovaní týchto strojov nedozvedel. Je to taká typická šou, ale nie veľmi dobre dokumentárne spracované. Nepáči sa mi tá siláckosť, niekedy by to chcelo aj použiť rozum. Tí chlapi si síce zaslúžia za niečo obdiv, ale za niečo ani nie. Mne sa ten program veľmi nepáčil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V pořadu zmiňovaný důl Diavik je největší kanadský diamantový důl, leží přibližně 300 km od Yellowknife, hlavního města Severozápadních teritorií. (Rill)

Reklama

Reklama