Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této americké komedii, kterou režíroval David O'Malley, se tři ženy vracejí domů na setkání spolužáků po deseti letech. Díky časové schránce, jež vznikla o abiturientské noci, a předpovídá budoucnost, se však začnou dít věci! (oficiální text distributora)

Recenze (2)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na destive odpoledne. Vzhledove velice sympaticka Josie Davis me u obrazovky udrzela trochu dele, nez jsem mel puvodne v planu a je pravda, ze par povedenych forku tento film mel. Pribeh je jednoduchy - kterak se tri byvale spoluzacky ze stredni po deseti letech vraci na sraz absolventu po deseti letech. Jak uz tomu byva, kazda je od prirody jina - jedna touzi po rodine, druha po kariere atd. Problem vyvstane ve chvili, kdy ostatni ex-spoluzaci navrhnou, aby se na vecirku otevrela "casova schranka", kam vsichni po maturitnim vecirku vhodili papirek, na kterem psali, jak budou asi vypadat za deset let. A jelikoz se nasim hrdinkam ten papirek jaksi neslucuje se skutecnosti, hodlaji se one piksly zbavit. Na to vsechno dohlizi jejich mrtve babicky, ktere dostanou "propustku z nebe" jen pod podminkou, ze do konani svych vnucek nebudou zasahovat - jak to ale dopadne muzete hadat sami. Nejsem si jisty, zda tak nizke hodnoceni zde na CSFD je zaslouzene, ale mne to tak spatne neprislo... ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Při natáčení tohoto filmu se herci velmi bavili (soudě dle "vtipných" zkažených scén při titulcích)....škoda, že byli pobaveni jenom ti herci. ()

Reklama

Reklama