Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

Kryton 

všechny recenze uživatele

A co jste od Herbiga čekali? Vall-Iho? Nebo snad Toy story? Já přesně věděl co jsem mohl očekávat a to jsem dostal. Porci dospělácky prasáckého animáku , kde hlavní roli má Herbig. Tolik naražek na sex jen tak neuvidíte. Mimochodem česká verze je luxusní a dokonce ponechali , že Sissi mluví chlap. Takhle mě dlouho žádny animák nepobavil. I přesto , že některé scény se jen opakovaly a dost scén bylo trapných. Na tento animák nenechte dívat děti. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Michael "Buli" Herbig, zlé dieťa nemeckej kinematografie. Občas ma jeho humor pobaví, inokedy otrávi. Teraz som mala asi správnu náladu a dlho som takúto poriadnu blbosť nevidela :-) Takže som sa zabavila hlavne na parodických prvkoch, narážkach, čiernom humore a satire. Je mi jasné, že toto nie je nijaký rafinovaný britský humor, ale v danej chvíli ma táto srandička veľmi príjemne pobavila a zrelaxovala. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si: Pro koho to natočili? Někdy dětinské vtípky, někdy drsnější sexuální narážky, jindy absurdní humor......  Pak jsem se několikrát zasmála a řekla si: "Pro koho? Natočili to pro mě!" Protože jsem se bavila, třebaže příběh je totálně střelený a ano, obšlehnutý z části ze Shreka. _____ Ale když Yetti použije přirovnání: "Tomu se vyrovná jen stresování potkanů." Nebo když křičí na poloutopenou Sissy plující pod ledem: "Vylez z tý vody, máš už úplně modrý rty!", tak jsem se prostě smála. A snad jen Němci by mohli přijít na to, udělat si kopii vlastního milostného dopisu. Pro všechny případy. K absolutní guilty pleasure mi chyběla jen lepší výtvarná stránka, protože tohle pojetí bylo hodně toporné a místy až odpudivé. SHRNUTÍ: Když dáte Němcům šanci, zjistíte, že i oni dokáží být vtipní. Po svém. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Kde bolo tam bolo, snažili sa nemci natočiť vlastného Shreka. Žiaľ netvor, natvrdlý princ a princezná na vynikajúcu komédiu nestačia. Vtipy sú zbytočne silené, pre deti moc "sofitikované" a pre dospelých zväčša skôr trápne. Osobne ma potešila jedine narážka na Pirátov z Karibiku. Až na zopár svetlých momentov /Yetiho nástup/ zväčša obrovská nuda. 40% ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Ono to v konečném důsledku zábavné je. Občas. V některých momentech jde dokonce i o humor, který bych se odvážil nazvat inteligentním. Pokud je však film založen na tom abychom se smáli tomu, jak debilní vlastně je, ztrácí pro mne bohužel hodnotu. Také nechápu zasazení příběhu, ten je natolik absurdní a s ničím nesvázaný, že by mohl fungovat naprosto kdekoliv a tvůrci namísto toho dehonestují takové zajímavé téma (což je patrně účel). Hvězdička je tedy jen za některé vtípky a hlavně za podtitulkovou scénu, víc si však film nijak nezaslouží. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama