Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Teda... já nevim, na čem se tvůrci filmu sjížděli, ale tohle bylo fakt peklo (a rozhodně ne pro děti). Stejně tak se tenhle výblitek, mixáž špíny zpod nehtu, ušního mazu a plísně z ďáblových chodidel nedá sledovat bez kapky živé vody, fantasmagorické tabletky nebo dýmky míru. Cukroušek s vámi a Sissina pryč. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Otvor ženského těla na P na čtyři písmena. - Vodorovně, nebo svisle? - Vodorovně. - Tak to bude pusa." No to si snad děláte koz...í příběh, ne? Sissi a Yetti jsou animákem podobně nevkusným, i když i tenhle německý paskvil je o maličko lepší než šílené Pověsti staré Prahy. Zapomeňte na to, že byste k tomu mohli posadit děti. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Tohle na mě vyskočilo na Youtube, když jsem hledal kocoura Vavřince :-) V animácích se moc nevyznám, ale bavil jsem se hodně. K c.k. monarchii to rozhodně není korektní, ale arcivévodkyně Žofie je tady dokonale ztvárněná jako ambiciózní fúrie tak, jak je známá i z literatury. Pravda je, že některé vtipy na hranici vulgarismu jsou za čarou, ale má to i spoustu parodizujících odkazů odehrávajících se často ve vteřinových sekveních, že to jeden ani nestačí pochytat. Karikatura tragické smrti Ludvíka II. Bavorského je luxusní a u scén z Neuschwansteinu nebo s GPS navigací v císařském kočáře jsem řval smíchy. Škoda je jenom pomýleného nápadu v českém dabingu, vykleštěnej Carda v roli Sissi se skoro nedal poslouchat. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

A co jste od Herbiga čekali? Vall-Iho? Nebo snad Toy story? Já přesně věděl co jsem mohl očekávat a to jsem dostal. Porci dospělácky prasáckého animáku , kde hlavní roli má Herbig. Tolik naražek na sex jen tak neuvidíte. Mimochodem česká verze je luxusní a dokonce ponechali , že Sissi mluví chlap. Takhle mě dlouho žádny animák nepobavil. I přesto , že některé scény se jen opakovaly a dost scén bylo trapných. Na tento animák nenechte dívat děti. ()

Pavlinenka 

všechny recenze uživatele

Kdo zná Bullyho(M.Herbig), jeho styl humoru, a Sissi, die Wechseljahre einer Kaiserin, bude jeho animákem nadšený. Určite by to nemělo byt bráno jako snaha o evropského Shreka. Nejvetší problém vidím v českém dabingu. V originále je Michaelův, Rickův a Christianův hlas nepřekonatelný. Hraní si s dialekty a historickými osobami prostě nemá chybu. V žádném případě by se ale na tenhle film NEMĚLY dívat děti.... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama