Reklama

Reklama

Moje léto lásky

  • Velká Británie My Summer of Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh Mony a Tamsin. Setkaly se náhodou a během jednoho parného léta se spřátelily. I přesto, že jedna je pravým opakem té druhé a přes prvotní obavy z jejich rozdílných povah a zázemí, přerostl jejich vztah do vzájemné fascinace a přitažlivosti. Opojná romance dvou žen, jejich vzájemná zničující posedlost, boj za lásku a víru v ní, ve společnosti, pro kterou je to nemožné. Bezprostřední, neobyčejný a tajemný příběh ozvláštňuje půvabné herecké obsazení obou hlavních postav. (Intersonic)

(více)

Recenze (132)

Filmpub.cz (Helena Zikmundová)

"Zvlášť mužskou část publika dost možná naštve způsob, jakým Pawlikowski pojal ve svém filmu právě muže. Nenajdete tady totiž jediného kladného hrdinu. To samozřejmě správně posiluje naše sympatie k Moně a Tamsin, jenomže vedle typů jako labilní násilník, nevěrný otec nebo maloměstský frajer by…"

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Moje leto lásky sa dá rozhodne odporučiť všetkým, ktorí potrebujú oddych od bezbrehej tuposti "zábavy" v tuzemských masmédiách a zároveň sa nepotrebujú naťahovať na mentálny škripec pri nejakom Bergmanovi, Tarkovskom či Kubrickovi. Zároveň platí, že čím bližšie sa nachádzate k profilu oboch…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Moje léto lásky je ukázkou filmového žánru, jenž byl dříve na plátnech kin a televizních obrazovek častějším hostem. Na produkčně nenáročné, umělecky však hodnotné snímky bylo publikum zvyklé a střídalo je s velkolepějšími produkčními výtvory. Dnes je tento druh filmu vytlačen do artových kin a k…"

Reklama

Reklama