Reklama

Reklama

Pod kontrolou

  • Česko Pod dohledem (více)
Trailer 1

Extrémně nebezpeční masoví vrazi projíždí krajinou a mezi lidmi se šíří strach. Policie je bezradná, dokud maskované vrahy při jedné akci náhodou nezahlédne trojice očitých svědků – starší policista, osmiletá holčička a mladá žena závislá na drogách. Na jejich výslechy pod dohledem kamer jsou povoláni dva speciální agenti FBI. Původně rutinní práce se brzy změní v tajemnou hru, kterou mezi sebou svědci a agenti hrají. Nikdo zde totiž nemluví pravdu. Originální příběh s nečekaným zvratem natočila režisérka Jennifer Lynchová, dcera významného režiséra Davida Lynche. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (157)

Fr 

všechny recenze uživatele

Co je horšího než šikanující policajti? Vraždící maniaci!! …. Zamotaný případ, výslech tří svědků, kteří odvypráví své příběhy. Od Lynchů se nedá čekat nic jiného, než předvedení Ameriky jako země plné uchyláků. Tady doplněné zajímavou pointou, která mne vedla k pousmání. Morbidní je i zjištění, že vlastně mám rád takovéhle zvrhlé filmy. Ale co, vždyť i masoví vrazi mohou dělat romantické věci! PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** Co uvidíme (možná) příště? Je těžké napsat něco o pokračování a nespoilerovat. Takže jen stručně: ONA je muž! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

70% Jennifer se zjevně potatila a dokazuje, že opravdu má talent. Jen jedna docela zásadní věc jí v Surveillance chybí a na tu by teda David nezapomněl - tajemství. Snad na její další film nebudeme čekat dalších 15 let, to by byla škoda. P.S. Tak jsem mrkl na IMDB a už dokončuje další snímek. :) ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Akonáhle som zistil, že v úvode filmu sa na mňa zubí Michael Ironside, začal som tušiť, že táto krimihororthrillerdráma do červeného nepôjde a následné prehrávanie všetkých zúčastnených, okrem malej Ryan Simpkins, ma v tom tušení súvislostí len utvrdilo. Aj keď to celé spočiatku vyzeralo ako U sprostých na dvore, po chvíli sa príbeh slušne rozbehol, no vďaka prehrávačom a mizernému talentu zbytku filmového štábu, potrebné otáčky nedosiahol a moju obľúbenú tému o psychopatických maniakoch, dementných policajtoch, feťákoch a iných podobných občanoch, som si nevychutnal. Trištvrte na tri plus dvadsaťpäť minút, ktorých bolo naozaj slušných. ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Rozřešení na konci vás utvrdí, že jste to až tak pod kontrolou neměli aneb jak člověk může dát na první dojem. Jediné co se mi příčilo už od samého začátku, byly prázdné dialogy a hluchá místa, která málem způsobilo zmáčknutí čudlíku OFF. I přesto jsem ráda,že jsem vydržela. Tři hvězdičky za závěrečné minuty filmu si zaslouží. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Svědkové se jim říká proto, že něco viděli.......... Psychologický profil osob tohoto příběhu je divný. Teda hlavně ti policajti. Těm jejich práce trochu přerostla přes hlavu. Že by tvůrci tohoto filmu neměli polici moc v lásce ? V příběhu se FBI pomocí flasbacků snaží získat popis situace ve které zemřelo několik lidí. CITÁT - Já tam ale byl......... Úsměv na rtu vyvolá Michael Ironside a ten jeho blažený úsměv, když si zapaluje cigáro okolo 75 minuty. CITÁT - Kouření zabíjí.......... Vůbec jsem nečekal, že to nabere takové obrátky a překvapení bylo opravdu překvapení. Kdo neviděl neuvěří, když napíšu, že ten film má krásný romantický konec. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Lynch za tento film, jako první žena, získala ocenění "Nejlepší režisér" na New York City Horror Festival a Ryan Simpkins získala ocenění "Nejlepší herečka". (TomikZlesa)
  • Píseň "Speed Roaster", která zní při závěrečných titulcích, zpívá režisérčin otec David Lynch. (skudiblik)
  • Podle Jennifer Chambers Lynch měl být film původně o čarodějkách. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama