Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladého muže, který se vydal na tajemnou cestu do vysněné Indie. Jako ichtyolog s vášní pro tropické ryby a Indii, byl povolán, aby v Dillí vybudoval největší akvárium ve městě. Rozhodl se, že tuto cestu utají jak před spolupracovníky, tak před přítelkyní. Indie mu nabídla i opravdovou lásku. A protože to je země buddhismu, zjistil, jak důležité je zkoumání smyslu života a smrti. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

LEFTFLANK 

všechny recenze uživatele

Toto cudne dielko ma zaujalo, lebo to bezalo v telke, tak si reku pozriem, co si myslia o tom ostatni; ostatni si vsak nemyslia nic lebo taka absurdita sa asi ani do telky dostat nemala, klobuk dole pred kanalom TV barrandov-kino :D Bez akejkolvek znalosti co to je som bol zaujaty, hoci som to nesledoval od zaciatku do konca, myslel som, ze je to nejaka posahana komedia, a od dramy prezentovanej v popise to malo daleko - alebo mam zvrateny zmysel pre humor; dal som teda 2 * za to, ze mi to fakt prislo smiesne aj ked mi pointa filmu usla :) ()

Lewaso odpad!

všechny recenze uživatele

Film je příšernej. Amatérismus prorůstá filmem od první klapky. Chvíli se tváří jak Šimon a Matouš, chvíli jako náboženský film ze Slunce, seno, erotika a chvíli se netváří vůbec. Hinduismus a Indie jako taková je tématem, kterým se léta zabývám - a když sladký stařeček vyprovází hrdinu se Šivovým (bůh-ničitel) požehnáním a chvíli na to jedna dívka medituje a hovoří o čchi (Indové mají pránu), měl jsem pochybnosti o tvůrcích, že vše toto myslí vážně. Vtipné jak Bezdružice a trapné tak, že jsem poslední třetinu málem nedokoukal. Možná, kdybych si něco šlehnul (což autoři filmu evidentně udělali), možná bych se i bavil... JEDEN DROBNÝ SPOILER: Útěk z ultramoderní kliniky, kde odebírají zdravým lidem orgány, vede přes jeskyni, kde žije bílý krokodýl. Hlavní hrdina zachrání skupinku utíkajících tím, že pronásledovatele zažene proudem vody z hasičské hadice (stále jsme v jeskyni). A takových vtipných a napínavých momentů tam bylo nepočítaně... ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama