Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

reiser 

všechny recenze uživatele

Atkinson je bezpochyby najlepší zahraničný komik, akého poznám (poznám tak dvoch), ale musím to zúžiť len na jeho pantomimický prejav, na ktorý som bol zvyknutý aj z Beana. Scénky, kedy sa snažil zabávať slovom (a bezpochyby sa mu to doma aj darilo), ma trochu prekvapili. V niektorých prípadoch to bola fakt dobrá sedlačina (aj keď úvodná scéna bola pre mňa top). ()

Pierret 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný sled scének s Rowanem Atkinsonem. Konečně máme přesvědčivý důkaz, že komika tohoto slavného herce se roprostírá kam oči dohlédnou (i kam dohlédnou pouze po smrti :) ) a nezakládá se jen na parodii blbosti. Doporučuji zvláště "Fatal Beating". Český Ivánek je proti tomuhle slabý odvar. Rowan uvařil pořádně hustý Earl Grey with milk and sugar. ()

Reklama

Nekrofil 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je proste unikát. Je to komediant naozaj všestranný. V tomto živom vystúpení dokazuje, že zvláda bez problémov aj oveľa viac, ako len Mr. Beana (ale samozrejme ani ten nemôže chýbať ;-)). Bavil som sa od začiatku do konca a so mnou aj celé publikum, ktoré bolo prítomné na natáčaní. Každá jedna scénka je unikátna a dotiahnutá k dokonalosti. Tento záznam je nie len pre mňa (znova zdravím Vrtta :-)) srdcovou záležitosťou, ktorej sa proste menej ako 100% dať nedá. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Pořádná zábava od začátku do konce - fakt nevím, co bych k tomu víc napsal. Rowan Atkinson nám v několika scénkách dokáže, že můžeme na všechno zapomenout a po celých šedesát minut se "božsky" bavit. Nejvíc mě zaujalo - Fatal beatings, Invisible man, Elementary dating, It started with a sneeze, Pink tights & plenty of props (to neznamená, že ostatní jsou k zahození, všechno je to prostě paráda).... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Řeknete si o mně, že jsem konzervativec, ale přece jenom dám vždycky přednost Mr Beanovi než tomuto pásmu nejlepších Atkinsonových scén. Pět teda nedám, ale pobavil jsem se dost. Některé scény postavené na slovu jsou velmi dobré (především ty poslední dvě: na pohřbu a s učitelem) a jsou především typicky britské (stojí na černém, suchém, cynickém, nekorektním, humoru.) Ale jak jsem řekl, jsem v tomto ohledu asi konzervativec. Nejvíc jsem se pobavil hlavně u těch scének Beanovského stylu, kde Atkinson pracuje se svým geniálním mimickým úměním. Scéna o randění mě vážně dostala do záchvatu smíchu. Jinak viděno s CZ titulky. Dívat se na to s dabingem, samozřejně nemá smysl. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama