Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film v štylizovaní sa do niečoho tajomného a zahaleného do rúška, ktoré treba odhaliť, aby z toho vznikol prekvapivý zvrat. Avšak problém je, že viac než odhaľovanie toho neznáma tu šlo o odhaľovanie Angeliny. Nie je dobré, ak si po istom čase divák v podstate ani nepamätá dej filmu, len si je na istom, že sa v ňom odhalila istá celebrita. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate telenovela, ktorej najväčšie plusy boli - skvelá reklama a jedna erotická scéna. Nič nové neprináša, občas sa síce objavia náznaky intríg, ale oveľa častejšie je na plátne veľká "obyčajnosť" bez silnejších emócií. Taký televízny film, snažiaci sa ukázať tú divnejšiu stranu lásky... ()

Reklama

estee 

všechny recenze uživatele

Na Angelinu mám slabosť, hoci jej akčné úlohy sa mi moc nepáčia. Neuveriteľne mi však pasuje do úloh nie celkom vyrovnaných žien, ktoré vám obrátia život naruby a pritom toho ani nemusí veľa nahovoriť. Potenciál takejto postavy bol aj v tejto romantickej dráme a A. Banderas jej skvelo sekundoval. Dojem z filmu však zničila katastrofálna kamera (to, že som väčšinu filmu sledovala ohavným spôsobom useknuté tváre a postavy nebolo chybou v prijímači) a prekombinovaný záver. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Děsivý, téměř telenovelový blábol, s ještě děsivějšími dialogy, srážejí tento film až k odpadu. Lehce překvapivý závěr a ovšem krásné tělo Angeliny mě přemluvili, abych to ohodnotil aspoň jednou hvězdou a rychle pryč od toho. Nechápu Banderase a Jolie, že nepoznali, jak trapný scénář to je. Peníze však nesmrdí, že? ()

Death 

všechny recenze uživatele

Asi nejvice mi ve filmu chybel nejaky vnitrni naboj. Vse bylo takove vlazne, nevyrazne a neskutecne, opravdu neskutecne NUDNE. Ani vlastne nevim, proc davam dve. Asi se mi alespon trochu libilo prostredi a mozna i nejake ty zvraty, i kdyz ty maji plus spise za pobaveni, nez ze by byly povedene a nebo nepredvidatelne. Pokud muzu radit, tak se filmu radeji obloukem vyhnete. 7. hrich totiz hodne klame telem a i kdyz to vypada, ze by mohl nabizet slusnou podivanou, opak je pravdou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama