Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Mám jeden problém. Kdyby jenom já, ale ona ho má i česká distribuce. Protože pokud je někdo schopný přeložit "original sin" jako "sedmý hřích," tak je to skutečně...smilstvo. Antoniovi s Angelinou to spolu docela sluší, jakkoli lepší filmy točí jeden bez druhého, a příběh si to kluše vpřed, aniž by si komplikovaně zlomil nohu při zapadnutí do jedné z děr na té cestě. Klasické "věci nejsou tím, čím se býti zdají" postupem času tolikrát není tím, čím se býti zdá, že se pracně rozpomínáte, kdo šije boudu na koho, nepříliš logické zvraty se střídají s chvílemi nudy, kdy vás hryže svědomí, že přece máte důležitější věci na práci než sledovat sexuální gymnastiku pod kubánským sluncem - ale na druhou stranu je to podívaná odehrávající se pod kubánským sluncem v dobách, než ono slunko zastínil Fidel. Takže za příjemný starosvětský závan a nikoli nepříjemnou podívanou šest bodů z deseti. ()

Catch1707 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to videl v kine, pripadalo mi to strasne natahovane. Za prvnich 20 minut se temer nic nedeje - pride Angelina, je svadba, pomiluje Banderase. Pak se to nekdy rozjede, pak na 15 minut zastavi. OK, na prvni zhlednuti **. O dva roky pozdeji jsem to chtel zkusit na DVD a po 20 minutach jsem znechucene vypnul prehravac. Neco tak nudneho, natahovaneho a nezajimaveho (pri kubanskem prostredi, A&A docela paradox). Jedna * a uz to nechci ani videt! ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Děsivý, téměř telenovelový blábol, s ještě děsivějšími dialogy, srážejí tento film až k odpadu. Lehce překvapivý závěr a ovšem krásné tělo Angeliny mě přemluvili, abych to ohodnotil aspoň jednou hvězdou a rychle pryč od toho. Nechápu Banderase a Jolie, že nepoznali, jak trapný scénář to je. Peníze však nesmrdí, že? ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nudný a hloupý scénář, který Michael Cristofer napsal, sám také zrežíroval. Nudně a hloupě (čili by se poněkud škodolibě dalo říci, že odvedl dobrou práci). Co má být překvapivé, je sprostě očekávané, co má gradovat, ubíjí nudou, co má působit dojemně, je trapné až hanba. A nevýrazný pár Banderas a Jolie výsledku také nepomáhá... Ne, ne, ne, není to ani podprůměrné, je to skrnaskrz špatné. Je to hodinu a tři čtvrtě trvající telenovela obsahující vše, co je telenovelám vlastní. Zaujala mě vlastně jen hudba Terrence Blancharda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)
  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)

Reklama

Reklama